Löpning Övrigt 6 inlägg 2739 visningar

Frågor för löpare gällande löp-appen Ghostrun

#1
6 november 2014 - 13:02
Gilla 
Som en uppgift i min marknadsföring-kurs så ska vi hitta på en fiktionell produkt som vi ska marknadsföra. Jag har skapat en app för löpning som skulle funka till google glass. För att ta reda på hur stor efterfrågan är så har jag skapat några frågor. Det skulle vara till stor hjälp om ni kunde svara på dem.

Känner du inte orket att gå ut och springa eller viljan att förbättra dig själv. Nu kommer en app för dina google glas som kommer få på dig löparskorna igen.
Ghostrun kommer att ha koll på alla dina löp-pass, räkna tid, avstånd, förbränning m.m. Om du vill så kan du även välja mellan flera olika program som till exempel fettförbränning, kondition eller styrka. Den visar också din förra tid i form av en “Ghost”. När du är ute och springer och har på dig dina google glass så kommer du se dig själv springa din tidigare tid bredvid dig, din "Ghost". Precis som när du springer med en kompis så kommer detta att pusha dig. I och med att du alltid ser en förbättring så kommer du vilja fortsätta att löpa och bli bättre.
-Mäter avstånd, tid
-Erbjuder pulsband till ett billigare pris som funkar med appen
-Använder sig av en ny funktion: “Ghost”
-Funkar till Google Glas

Frågorna: http://goo.gl/forms/qHy4Cr07Ul
1967 • Västra Frölunda
#2
6 november 2014 - 13:18
Gilla 
Länken funkade inte
Hans Westerback
1958 • Lidingö
#3
6 november 2014 - 14:18
Gilla 
You need permission
This form can only be viewed by users in the owner's organization.
1972 • Umeå
#4
7 november 2014 - 08:28
Gilla 
jag fick inte heller länken att fungera. men visst skulle jag vara intresserad av att kunna se sträcka, tempo, puls etc medan jag springer. Nu när kylan börjar komma kan det vara skönt att slippa blotta handleden för att se senaste kilometertiden och i stället ha den i synfältet hela tiden. (eller strax utanför synfältet egentligen...) Däremot vill jag nog inte ha en ghost, jag springer ju inte alla pass på samma sätt. Och Google Glass är egentligen ointressant. Kan ni flytta in informationen från min pulsklocka till ett par löparglasögon i stället så blir det intressant. Det måste dock gå att byta mellan olika glas, så de går att använda mörka glas på sommarlöpning i juli och klara glas vid mörkerlöpning i november...
1972 • Umeå
#5
7 november 2014 - 08:28 Redigerad 7 november 2014 - 08:28
Gilla 
dubbelpost
#6
7 november 2014 - 11:48
Gilla 
http://goo.gl/forms/PzsM478tkc
Så, nu ska den funka
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.