Löpning Övrigt 1 inlägg 2987 visningar

Undersökning om Löpar-app

#1
9 november 2014 - 17:10
Gilla 
Som en uppgift i min marknadsföring-kurs så ska vi hitta på en fiktionell produkt som vi ska marknadsföra. Jag har skapat en app för löpning som skulle funka till google glass. För att ta reda på hur stor efterfrågan är så har jag skapat några frågor. Det skulle vara till stor hjälp om ni kunde svara på dem.

Känner du inte orket att gå ut och springa eller viljan att förbättra dig själv. Nu kommer en app för dina google glas som kommer få på dig löparskorna igen.
Ghostrun kommer att ha koll på alla dina löp-pass, räkna tid, avstånd, förbränning m.m. Om du vill så kan du även välja mellan flera olika program som till exempel fettförbränning, kondition eller styrka. Den visar också din förra tid i form av en “Ghost”. När du är ute och springer och har på dig dina google glass så kommer du se dig själv springa din tidigare tid bredvid dig, din "Ghost". Precis som när du springer med en kompis så kommer detta att pusha dig. I och med att du alltid ser en förbättring så kommer du vilja fortsätta att löpa och bli bättre.
-Mäter avstånd, tid
-Erbjuder pulsband till ett billigare pris som funkar med appen
-Använder sig av en ny funktion: “Ghost”
-Funkar till Google Glas

Frågorna: http://goo.gl/forms/PzsM478tkc
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.