Löpning Tävlingar & Motionslopp / Chicago marathon 3 inlägg 2702 visningar

Chicago Marathon 2015

1972 • Ljurhalla
#1
22 april 2015 - 12:38
1 Gilla
Bild uppladdad av Johan Sävenstrand
Registration Complete :-)

Jag söker tips på bra boende hyfsat nära start/mål och samtidigt ligger bra till för ett par dagars semester efter loppet.

Dessutom tips på andra sevärdheter i stan eller i närheten.

Tack på förhand
Michael Lindborg
1964 • Saltsjö-Duvnäs
#2
22 april 2015 kl 19:29
1 Gilla
Grattis Johan, du har ett toppenlopp att se fram emot! Jag sprang i höstas, det var fantastiskt kul. Publiken helt i klass med New York. Jag bodde på Hyatt Regency på Wacker Drive, fem minuters promenad från starten och shuttle bus till mässan. Bokade med rabatt via loppets hemsida. Det finns även Radisson och några andra hotell i samma kvarter. Mycket centralt och bra men inte billigt. Har även bott påPalmer House som är bra om man vill bo i the Loop. Frukost äter man bäst på Wildberry, men var där tidigt innan det blir lång kö.
Chicago är en fantastiskt trevlig stad med massor att se och göra. Willis och Hancock towers måste man upp i. Gå på bluesklubb förstås. Bar hopping i Lincoln Park. Se Blackhawks spela hockey i United Center. Shopping på Magnificent Mile eller ta tåget ut till det gigantiska shopping området vid Woodfield Mall. Måste också tipsa om en av de bästa restauranger jag någonsin besökt och som man aldrig skulle hitta på egen hand: Bavettes Bar & Boeuf. Deep dish pizza på Ginos East är också ett måste.
Emma Rengbo
1980 • Åkarp
#3
23 april 2015 kl 05:44
1 Gilla
Sears tower, Hangcock building, Navy pier mm.
Guidad cykeltur tar dig runt på ett förnämligt sätt, o man får se delar man aldrig skulle sett annars. Inte sprungit maran, men semestrat i Chicago, o sprungit längs lake Michigan;). Perfekt, med dricksvatten längs vägen (kranvatten). Helt ok att dricka.
Lycka till på loppet!
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.