Löpning Tävlingar & Motionslopp / Straffrundan ofarligt Löpskytte för alla. 5 inlägg 3649 visningar

Löpskytte för alla, vill du prova på?

1962 • Järfälla
#1
7 maj 2016 - 01:06
1 Gilla 
Ofarligt exakt skytte i kombination med löpning, roligare än du kan ana. Liggande skytte med stöd gör att även en duktig nyörjaren kan skjuta fullt om pulsen och siktet är rätt inställt. Klarar du av att sätta sista skottet i ledningen? Vad tänker och känner du om denna motionsform? Varför blir du intresserad av att pröva eller avstå?Foto: Hans Mandahl
1967 • www.sapiens.se
#2
7 maj 2016 - 09:29
Gilla 
Jag tänker att det där är ju jätteroligt om man får ha riktiga bössor. Annars helt ointressant.
1979 • Bonnarp
#3
7 maj 2016 - 19:08
Gilla 
Skarpa vapen som delas ut hejvilt eller tilldelas på en skjutbana...
jag tänker bara "tillstånd tillstånd tillstånd tillstånd, länsstyrelsen rikspolisstyrelsen tillstånd" osv osv.

En jädra skoj grej faktiskt. Vi har liknande upplägg ibland inom annan hobbyverksamhet. Dock ej någon större del löpning, ytan mest skytte på mindre bana där man ska röra sig på kortast tid och pricka sina mål helt enkelt.

Men för att svara på TS, så ett: Tycker det är hur skoj som helst. Med rätt sorts tänk, säkerhet och upplägg hade jag gärna ställt upp.
Blir intresserad av att pröva.. öhrm.. tycker det är roligt att springa, och målskytte är skoj det med. En spännande kombo helt enkelt.
1962 • Järfälla
#4
14 maj 2016 - 00:46
Gilla 
Med denna utrustning kan man analysera sitt skytte och följa sitt sikte från det an man lägger an till vad som händer med pipan efter dy tryckt av. Exaktheten är en tiondelsmillimeter. Nej det är inte farligt och varför i onödan ha vapen vid ett motionslopp? Marcus varför skulle det vara roligare med en riktig bössa? För övrigt kan detta lära de som skjuter skarpt mycket. By the way Sveriges första löpskytteklubb med opto elektronisk skjututrustning är nu bildad och medlem i Svenska Mångakampsförbundet och RF. Skönt att veta att alla barn som släpper sina datorspel för att "Kuta och Skjuta" aldrig i detta sammanhang kommer att bevittna ett vådaskott. För övrigt gäller säker vapenhantering för att inte lära ut några felaktiga ryggmärgsbeteenden i händelse av att utövarna kommer i kontakt med skarpa vapen framöver. "Det är tufft med säkert Löpskytte"
1967 • www.sapiens.se
#5
14 maj 2016 - 08:35
1 Gilla 
Varför skulle det för mig vara roligare med riktig bössa? Personlig åsikt. Jag har skjutit en del med många olika typer av vapen och det är väl lite som skillnaden mellan att spela tennis med Nintendo Wii eller slå på en riktig boll.

Varför köra med riktiga bössor i skidskytte? Jo det kommer in andra faktorer än hur man riktar pipan. Det är på riktigt helt enkelt. Kommer det en vindkörare så påverkar det. Man hör hur målen faller. Man hör om det är en kantträff. Man hör om grannen missar eller träffar.

Du behöver inte försvara varför det kan vara bra med simulatorer Kenth, men du ställde en fråga vad som skulle kunna få mig att prova eller inte prova. Jag tycker det låter fullständigt ointressant. Personligen.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.