adidas Terrex Agravic Speed - Löpning
Löpning Kläder, Skor & Prylar 4 inlägg 3870 visningar

adidas Terrex Agravic Speed

Senad Suhonjic
1984 • Fagersta
#1
4 februari 2017 - 17:46
Gilla 
Bild uppladdad av Senad Suhonjic
Är det någon som vet hur dessa skor är i storleken jämfört med vanliga Adidas? (ex: adidas adizero Boston 6 eller Adidas Adios "boost")
http://www.adidas.se/terrex-agravic-speed-skor/BB1956.html

Fredrik Sandqvist
1975 • Oskarshamn
#2
2 oktober 2017 - 14:08
Gilla 
Hej!
Jag är lite nyfiken om du testat skon?
I så fall, hur funkar hälgreppet? De ser lite annorlunda ut mot andra när det gäller hälen. Tänkte mest om det glappar eller skaver.
Jag är på jakt efter en sko som klarar stiglöpning med stenar och rötter i både torrt och blött tillstånd. Ett plus är ju om det går att springa på asfalt nån kilometer i transportsyfte.
Senad Suhonjic
1984 • Fagersta
#3
2 oktober 2017 - 14:24
Gilla 
Hej,

Skon är något "stor" så jag ska vid nästa köp ha en halv storlek mindre.

Fungerar mycket bra på "alla" underlag och det går utmärkt att springa på asfalt med dem om man har sprungit in skorna lite. Jag har använt mina på alla typer av underlag som du kan hitta i Sverige. Upplever inte att de skaver eller glappar. Strumpliknande passform. Upplever att de är lättare än vad som anges (255 gram).

Mycket god hållbarhet och en skön känsla i övrigt. Jag är inte "drop-känslig" men trots sitt höga drop så får man en mycket fin markkänsla.

Jag kan med gott samvete rekommendera att du köper Agravic Speed. Har du möjlighet att prova dem innan så gör det.
Johnny Forslund
1971 • Docksta
#4
3 oktober 2017 - 11:47
1 Gilla 
Jag kör alla mina trailpass (vid blött före) här i Höga Kusten i Terrex speed. Riktigt lätta och med bra grepp. Det enda jag har problem med är att dom är aningens smala i framfoten och det trots att jag inte har speciellt breda fötter om än stora strl 46. Jag valde en halv storlek mindre då dom är lite stora i storleken jämfört med mina Adidas Adios.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.