Löpning Kläder, Skor & Prylar 2 inlägg 5538 visningar

Skillnad på adidas supernova och ultraboost?

Mikaela
1986 • Sverige
#1
22 mars 2018 - 07:51
Gilla 
Jag ska till och köpa nya skor och skulle behöva lite expert hjälp från er här på jogg :)
Jag kikar på Adidas supernova ST, eller Adidas ultraboost ST, men vad är skillnaden? Någon som vet? Jag har idag ultraboost ST, men vet inte om jag ska byta till supernova ST.
Hoppas någon kan hjälpa mig :).
Johan I
1987 • Örebro
#2
23 mars 2018 - 13:05 Redigerad 23 mars 2018 - 13:10
Gilla 
Ingen direkt experthjälp, då jag inte har testat ST varianten och inte heller UltraBoost ordentligt, men jag har Supernova "Sequence" Boost och från det jag sett och läst om ST varianterna så verkar skillnaden vara:
UltraBoost ST är något tyngre och mer flexibel/mjukare överdel och känsla.
Supernova ST är något lättare, har något fastare överdel och styvare sula.

Min egen uppfattning av mina Supernova Sequence Boost, som för övrigt inte är så jättelika ST-varianten, så det kanske är irrelevant, är att de är rätt tunga och otympliga. Ganska dålig löpkänsla.

Du kan själv jämföra här: https://www.startfitness.co.uk/adidas-supernova-st-boost-womens-running-shoes-blue-cg4037.html
mot https://www.startfitness.co.uk/search/adidas-ultra-boost/adidas-ultra-boost-st-womens-running-shoes-blue-cq2133.html

Handlar om endast ca 15 g skillnad, så det handlar väl kanske mest om löpkänsla, styvhet och pris. Ingen av skorna lär ge någon lättare känsla på foten dock, så det är inga tävlingsskor.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.