Löpning Kläder, Skor & Prylar 2 inlägg 2077 visningar

Vad ska jag använda för skor?

:)
#1
18 maj 2018 - 20:45
Gilla 
Hej jag har under den senaste tiden haft ett par salming race 21 och sprungit i, men under den senaste tiden har jag haft lite benhinneinflammation. Jag har sprungit rätt mycket och gjort det ungefär sedan vintras och har tränat innebandy 3 pass i veckan under tiden. Då sprang jag bara intervaller på löpaband med lite lutning.
Men nu när säsongen är över har jag börjat springa lite längre sträckor runt 8 km (ute) samt att försäsongen börjat och då springer vi mycket intervaller ute. Jag har kollat lite med våran fystränare i laget och min idrottslärare. Jag är en framfotalöpare och pronera lite på högerfot därmed har inflammation börjat. Nu undrar jag om ni har några tips på löpaskor som skulle kunna vara bra, jag har kollat på ett par saucony grid fastwitch 8 herr men undrar vad som skulle kunnas finnas mera då jag inte vet jättemycket om skor. Tack på förhand.
1984 • Stockholm
#2
19 maj 2018 - 16:27
Gilla 
Fastwitch är ju en tävlingssko precis som salming race. Jag skulle nog titta på lite mer förlåtande träningsskor i första hand. Kanske inga tegelstenar men iallafall med lite dämpning. Typ Nike pegasus eller zoom elite, saucony freedom iso, Adidas Boston boost, salming enroute är några exempel som dyker upp på rak arm. Men bäst är att åka till butik o prova. Passformen är individuell och kanske det allra viktigaste.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.