Löpning Tävlingar & Motionslopp / WSP Run of Hope 3 inlägg 3396 visningar

WSP Run of hope i Gävle

1974 • Gävle
#1
7 augusti 2018 - 12:35 (Redigerad 7 augusti 2018 - 12:37)
2 Gilla 
Vi på WSPs kontor i Gävle brukar köra Spin of Hope varje år och tänkte nu även springa/jogga/lunka eller gå lite för att samla in pengar till Barncancerfonden. Eftersom det är för en väldigt bra sak så tänkte jag försöka få ihop lite fler folk utanför mitt företag.

Loppet är 8 september kl 11:00, start och målgång sker vid spårcentralen i Hemlingby friluftsområde och ni som deltar väljer vilken sträcka ni vill genomföra, 2 km, 5 km eller 10 km. I början och slutet går alla distanserna i samma spår. Finns markeringar i spåret var man svänger av till 2:an respektive 10:an.

Det kommer inte vara någon tidtagning på loppet utan det får man sköta själv isåfall.

Anmälningsavgiften för loppet är 50kr men man kan även välja att skänka mer om man vill. Varje anmälan ger en lott i det tänkta sponsorlotteriet som sker efter loppet.

(Om du inte har möjlighet att delta i loppet men ändå vill vara med och stödja barncancerfonden så kan du såklart ändå bidra. Bjud gärna in flera vänner och arbetskamrater så hoppas jag att vi ses i höst under fina väderförhållanden! :)


Inget barn ska behöva genomgå cancer och kan detta event medföra att ett eller flera barn får en lättare resa i sin behandling så ska ni inte missa att delta.


Länk nedan för mer info och anmälan till eventet. https://www.barncancerfonden.se/event/run-of-hope/delta-i-run-of-hope/run-of-hope-gavle/
1974 • Gävle
#2
4 september 2018 - 11:23
Gilla 
Bumpar inlägget lite då det närmar sig datumet för eventet.

Anmälan sker antigen via länken i huvudinlägget eller så kommer man till spårcentralen i Hemlingby på Lördag mellan kl 10:00-10:45 då nummerlappar delas ut. :-)
1974 • Gävle
#3
6 september 2018 - 11:41
Gilla 
Bild uppladdad av Henrik Larsson
Bump igen och hoppas nån mer kan komma och springa i Gävle för Barncancerfonden på Lördag.

Vill nå ge ett bidrag till barncancerfonden utan att springa får ni gärna göra det med Swish enligt bilden.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.