Löpning Kläder, Skor & Prylar 4 inlägg 2901 visningar

Polar Vantage M - Autolap vid intervaller

Filip Ivemyr
1984 • Västerås
#1
20 mars 2020 - 10:51
Gilla 
Har en Polar Vantage M som är inställd på autolap varje kilometer, vilket är den information jag normalt sett vill ha vid vanliga distanspass.

Problemet är att klockan även autolapar varje kilometer även för de intervallpass jag skapat via Polar flow. Här vill jag istället att autolap görs vid avslut av varje etapp/moment (uppvärmning, intervall, vila etc.). Går detta att få till och i sådana fall hur?
1981 • Örebro
#2
20 mars 2020 - 15:51
Gilla 
Nu vet jag inte hur Polar funkar, bra början på ett svar ;), men för att slippa sånt på Garmin behöver jag ändra till manuella laps under inställningar för löpning. Då blir det bara laps för det träningspass som jag kör och inget annat. Borde vara på samma sätt för Polar.
Per
1966 • Lysekil
#3
20 mars 2020 - 19:36
Gilla 
Bild uppladdad av Per
Jag vet inte hur det ser ut på din profil på flow.polar.com.

Jag har i och för sig en V800 men jag tittar på ett avslutat intervallpass så kan jag se både den tid jag har befunnit mig i intervallpassets olika faser och de autolappade ”km-klicken”.

Jag kan tycka det borde vara samma info för dig när du analyserar dina löppass på nätet.

Se den bifogade bilden.
Filip Ivemyr
1984 • Västerås
#4
23 mars 2020 - 23:05
Gilla 
@ #3:
På flow.polar.com ser jag faserna korrekt. Dock följer inte dessa med hit till jogg.se utan här är istället varje etapp 1 km lång.

Jag lyckas inte heller få till det att se varvtid och varvsträcka direkt i klockan medan jag springer. Hur ska man ställa in träningsdisplayerna för detta?
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.