Löpning Kläder, Skor & Prylar 5 inlägg 860 visningar

Fenix 6 1 km - 5 km - 10 km

Kungsängen
#1
4 januari 2021 - 21:50
Gilla 
Hjälp
Har precis köpt Garmin Fenix 6. Men jag saknar en typ av sammanfattning som jag fick på mobilen när har jag gått tidigare.
Brukar gå mellan 3,8 km och över milen och tycker det är kul att jämföra mina promenader med varandra. Allt från vilken km som gå snabbast till att jämföra 5 km och 10 km.
Men har inte hittat den funktionen på Fenix 6 eller Garmin connect. Där hittar jag bara att man kan välja ett typ av varv och inte alla tre samtidigt.
Som tex om jag nu har 1 km varv per och går 12 km då få jag bara sluttiden och varvtiden på varje km. Men kan inte se vad jag gjorde på 5 km eller se vilken tid jag hade på milen. För jag vill se vad jag har gjort i varje km, vilken tid som har efter varje 5e km och vad jag gör på milen.
Vet någon om man kan göra det och hur ska man göra det?
Tacksam för svar
//Johan
1961 • Göteborg
#2
4 januari 2021 - 22:15
3 Gilla 
Om du vänder telefonen till liggande läge ser du mycket mer data för varje varv i Garmin Connect, bland annat totaltid efter varje varv (kilometer). Samma data kan du även se i webbversionen av GC, https://connect.garmin.com/
hxman
1976 • Skåne
#3
4 januari 2021 - 22:36
2 Gilla 
Du får nog skapa träningspass med "varv" på te.x 5k. Det görs lättast i Garmin connect via mobilen eller websidan som du sen synkar till klockan. Du startar passet genom att välja din aktivitet (gång) och innan du trycker start så trycker du på "klockan 9" och väljer ditt pass där. Det kan verka krångligt först men är lätt när man lärt sig...
Kungsängen
#4
5 januari 2021 - 19:44
Svar på inlägg #2
Gilla 
Tack Erik!
Nu kan jag i alla fall få fram totaltid efter varje varv. Då slipper jag räkna ihop allt när jag få fram tiden på milen.

Vet du om det är någon inställning man måste göra på appen för att få fram totaltiden där? Just den stalpen saknar jag på appen men hittar den på webbversionen. Även i liggande läge.
1961 • Göteborg
#5
5 januari 2021 - 21:07
Svar på inlägg #4
Gilla 
Bild uppladdad av Erik "Tricky" Fries
Jag ser totaltid per varv som andra kolumn på min iPhone i liggande läge utan några speciella inställningar. Observera också att det går att svepa hela tabellen åt vänster för att se fler kolumner.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.