Löpning Träning 2 inlägg 712 visningar

Sökes, löpare till glädjeknuff på Sylvesterloppet

1967 • Torslanda
#1
7 december 2022 - 08:10
2 Gilla
Varför inte testa ett annorlunda 10 km lopp på Sylvesterloppet på nyår i år? Vi i Glädjeknuff har två stycken Joelette vagnar för off road körning av handikappade barn så de får en möjlighet att vara i centrum och deltaga i löplopp. Vi brukar även få en hel del vanliga road race starter med, som t.ex Sylvesterloppet 2022. Om Ni är intresserade av att hjälpa andra och få ett riktigt bra träningspass och roligt sällskap, häng på oss: https://www.facebook.com/events/1263715064190049

Vi kommer troligen som vanligt köra med två vagnar varav den ena är något snabbare än den andra, baserat på kapaciteten på löparna. Givetvis är det inget tvång att fullfölja om man inte orkar och blir vi tillräckligt många så behöver man inte springa med vagnen om man inte vill, det går lika bra att vara moraliskt stöd till barnen, tuta och föra oväsen för att få igång publiken och annat. Det finns gott om tid att testköra vagnarna innan start. Givetvis är det gratis att delta men medalj/plakett går bara till barnen i stolarna.

Det är ett riktigt roligt sätt att både få till bra träning, göra en liten insats och ha riktigt kul. I år sprang Vi till och med SM i terräng med dessa vagnar, det var en syn att se vagnar bäras över taggtrådsstängsel och stockar och sten i skogen. Vi sprang även sådant som Göteborgsvarvet, finalloppet med mera.
Corben Dallas
1978 • Göteborg
#2
7 december 2022 kl 08:38 Redigerad 7 december 2022 kl 08:39
Gilla
Du måste logga in för att fortsätta, jag har inte fejan.
Men här hittade jag https://gladjeknuff.se/
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.