Löpning Rundor & Kartor 3 inlägg 617 visningar

Tips på halkfri långrunda i Stockholm

Stockholm
#1
17 december 2023 - 15:56
Gilla
Jag springer ofta långrundorna (ca 15km) längst med vattnet (Djurgråden, Hagaparken, Hässelbystrand-Alvik, Ulvsundasjön, osv) men såhär års kan det vara tokhalt på vissa partier. Har någon tips på långrunda som är halkfri?

Jag bor på Västra Kungsholmen men för långrundan kan jag tänka mig att ta tuben någonstans. Antingen tbana ut och springa hem eller tbana ut/hem och springa någon annanstans.
stockholm
#2
18 december 2023 kl 09:52
Gilla
Det verkar ju variera lite från dag till dag var det är halt men jag själv sprang från kungsholmen till bortersta spetsen på djurgården och tillbaks häromdagen i helt vanliga skor utan något speciellt bra grepp så det går väl om man vill. Men om man inte orkar halka eller vill springa fort får man väl hitta en bana eller ett löpband inomhus eller nåt.
Carl Lernberg
1976 • Hässelby
#3
19 december 2023 kl 20:49
Gilla
Du nämnde ju Hässelby strand - Alvik och springer du utmed Växthusvägen, Lövstavägen, Bergslagsvägen och Drottningholmsvägen till Tranebergsbron på de sopsaltade cykelbanorna så har du en trist men halkfri sträcka. Springer du sträckan fram och tillbaka har du så det räcker till ett långpass.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.