Löpning Kläder, Skor & Prylar 4 inlägg 480 visningar

Löpkunnig Stadiumbutik i Stockholmsområdet

1971 • Brottby
#1
9 mars 2009 - 16:38
Gilla
Nu har jag hört så mycket gott om Brooks från olika håll att jag bestämt mig - dags att testa Brooks! Om de känns OK vid provning dvs. Undrar därför om någon har tips på lämplig Stadiumbutik i Stockholmsområdet med löpkunnig personal? Gillar att bli lite ompysslad vid skoköp nämligen ;-)
1971 • Nykvarn
#2
9 mars 2009 kl 18:51
Gilla
Blir alltid besviken på sortimentet på både Stadium och Intersport, i alla fall på de mindre butikerna, de jag har nämast (Södertälje) är inget vidare vad gäller kunnande eller sortiment.

När det gäller dessa kedjor tror jag på att välja de större butikerna. I centrala Stockholm har jag mötts av båda bra sortiment och serviceminded personal på Stadium-butiken på Hamngatan (men när jag ändå är inne i "stan" så går jag hellre till Runners Store).
Jonas Utmanaren
1961 • Stockholm
#3
9 mars 2009 kl 19:53 Redigerad 9 mars 2009 kl 20:15
Gilla
Kan ju tipsa om att Stadium på Kungsgstan och på Drottninggatan har var sitt löpband utställt. Ser ut som om de kanske kunde användas för löpanalys. Men, man klanske inte ska hoppas på för mycket. Men man kan ju alltid fråga.
Affären på Kungsgatan har iaf förut samarbeteat med en ortopedtekniker (?) på Sofiahemmet. Så viss hjälp har de kunnat erbjuda.

edit: Nu korrigerat till *Kungsgatan* där ortopedtekniker finns.
1971 • Brottby
#4
10 mars 2009 kl 13:21
Gilla
Tack för tips. Jag föredrar också Runners Store eller Löplabbet för skoinköp, men Stadium har ju monopol på Brooks i Sverige så jag får nog ta en sväng dit ändå. Kungsgatan verkar ju OK. Av de större kedjorna har jag annars bäst erfarenhet av Team Sportia, där verkar de oftast veta vad de snackar om.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.