Löpning Kläder, Skor & Prylar 3 inlägg 1776 visningar

Polar Footpod och batteribyte

1971 • Nykvarn
#1
10 mars 2009 - 08:17
Gilla
Hej, jag använder Polar RS 200 med footpod och tycker det strular varje gång jag måste byta batteriet i fotpooden. Får liksom inte ihop dosan och senaste passet visade klockan 00:00 i fart, misstänker att detta beror på just detta. Vill ha ett "klick" när de två delarna sätts ihop men det blir först när jag sätter på ovandelen med den röda startknappen.

Det sitter en tätningsring mellan locken och delen med batteriet i, nu till min kanske konstiga fråga. Ska denna tätningsring sitta på utsidan på nederdelen eller inuti ovandelen/locket, när man sätter ihop pooden? Bruksanvisningen ger ingen ledtråd.

Hoppas någon fattar vad jag menar :-)
Mvh Staffan
Jonas Larson
1977 • Göteborg
#2
10 mars 2009 kl 13:43
Gilla
Nu var det ett tag sen jag bytte batteri men som jag minns det går det bara att fästa o-ringen runt "utsidan på nederdelen" som du uttrycker det. Sitter den dåligt är den klart värd att byta ut. Jag tror den kostar en tjuga och det kan det ju vara värt om man inte vill fylla pod:en med vatten..
1971 • Nykvarn
#3
10 mars 2009 kl 15:36
Gilla
Kanon Jonas, tack!!
Hade fått för mig att den skulle ligga på insidan, längs kanten på ovandelen/locket, och det var då jag inte fick ihop den.

Nu testar jag så här, det är ju inte så kul att ha glapp och få felaktiga värden på fart och distans, eftersom man är en löparnörd :)
Tack igen!

Staffan
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.