1972 • Enköping

Upplandsleden

Söndag 24 april 2011 16:59

Löpning - Distans
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
39,5   km
Distans
5:00:00
Tid
7:36   min/km
Snitt

Gilla passet

Kommentarer

Daniel Becker - 26 april 2011
Är du taggad inför Aros? Hur känns ben och fötter efter TEC?
Jonas Wängberg - 27 april 2011
Ben och fötter är ganska ok, men jag är rätt trött i kroppen fortfarande. Blir trött efter en 25 km. Ungefär samma läge som förra året. Tar Aros som ett bra träningspass.
Daniel Becker - 27 april 2011
Tack för svar. Intressant att höra hur återhämtningen går. Tog ett långpass på 30 km i måndags och det gick överförväntan. Aros blir lekfullt och spontant. Vet du om det är många höjdmeter? Har sökt men ej hittat info;)
Jonas Wängberg - 27 april 2011
Härligt att du är igång med löpningen.
Det är inte många höjdmeter. Det är några svaga motlut. Det finns en backe efter ca 27 km. Jag tror att jag har höjkurvan i Sportstraks på datorn hemma. Jag kollar ikväll.
Daniel Becker - 28 april 2011
Känns som det kan bli ett rätt snabbtpass ifall kroppen är pigg den 7 maj. Enastående bra insats på TEC förresten, kanontid för dig. Klart inspirerande för mig som var tvungen att lämna in sportidentpinnen efter 150 km. Känns det som du gav max i år på TEC?
Jonas Wängberg - 28 april 2011
Jo, jag är nöjd med TEC. Hade som mål att springa snabbare än förra året. Hade en planerat att springa under 20 timmar men med facit i hand så gick jag nog ut i rätt fart. Fick problem med magen efter 2 varv men det löste sig senare när jag gick över till att bara dricka vatten. Hur kändes det själv. Läste på Funbeat att din mage inte riktigt var med dig heller.
Daniel Becker - 28 april 2011
Samma här. Efter 40 km kastade jag allt heed och perpetium i mina flaskor. Vatten/runekaka gjorde susen. Sportdryck är klart knepigt fortfarande. Gillar grön variago & enervit men grundinställningen är att riktig mat, nötter, saltgurka, cola osv funkar fin fint.

Jag fick lätt lite panik efter typ 35 km och inget funkade med drycken. Tur att det löste sig för dig med tillslut. Är rätt nöjd att jag kunder hålla på i minst 28 timmar.

Vad blir det för utmaningar för dig framöver? Swedish alpine ultra? GAX?

mvh d