Veronica

Veronica

1980 • Norrköping

Veronica

1980 • Norrköping
Joggpers
Joggpers - min/km
Aktiviteter i år
Aktiviteter i år 0 st
Löpt i år
Löpt i år 0 km
Tränat i år
Tränat i år 0 h

Veronica heter jag och är 28 år.
Jag älskar allt som har med träning och friskvård att göra och jobbar som gruppträningsinstruktör och massageterapeut, när jag är frisk vill säga... Just nu är jag sjukskriven pga en Whiplash och två diskbråck. Min resa det senaste året har varit både lång men framförallt väldigt tuff. Jag har flera gånger åkt fram och tillbaka mellan hemmet och sjukhuset, tvingats äta höga doser morfin för att överhuvudtaget fungera och i januari kunde jag inte gå. Jag blev inlagd på US i linköping och där kunde man, efter 4 månader konstatera att jag faktiskt hade, förutom min whiplash, två diskbråck.
Här började min kamp tillbaka och allt jag strävat efter är att få leva ett värdigt liv. Jag vill inte längre känna mig instängd i min egna kropp utan jag vill träna, skratta, springa, hoppa och ha energi till att umgås med vänner och familj.
Jag kämpar varenda dag och jag har kommit en bit på vägen i alla fall. Jag kan gå och stå vilket gör mig fantastiskt glad och jag känner oerhört tacksam över vad min kropp kan prestera! Jag vill peppa andra till att aldrig ge upp! Inte ens när livet känns som mörkast! Fortsätt kriga och se vad din kropp faktiskt levererar och fokusera mindre på vad du inte fixar. Du klarar mer än du tror och du duger precis som du är, glöm aldrig det!

Stor kram från mig

Målsättning:

Jag vill vinna ett värdigt liv och kämpar hårt varenda dag efter ett långt år med mycket smärta och många tårar. Det är dax för revansch och jag ska slå smärtan på käften en gång för alla!
Jag kan, jag vill, jag ska!!

Medlem sedan 24 maj 2015

+ Visa mer
Användaren har valt att inte dela ut sin träningsdata.