1973 • Knivsta

Pers på halvmaradistansen! : )

Onsdag 1 maj 2013 09:48

Löpning - Fartlek
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Visserligen träning och ingen kontrollmätt bana, så räknas inte, men ändå...
: )
Först intervallpass:
2 km uppjogg
4 x koolopp 80 m
3 x 4 km, 3 min joggvila mellan
Resten distans, med fartökning på slutet när jag såg att jag skulle krossa (hmm - nåja) min officiella halvmaratid (01:43:15).
Ingen paus. Sköna maj, välkommen!

Kommentarer

Jenny Fischer - 1 maj 2013
Ny väg: racervägen till Odensala kyrka - mot Märsta - ner mot Hova - hamnade i Skottsila - knivsta gamla kyrka - hem via särstabadet. Stannade när jag nådde halvmaradistansen.
Morgan Johansson - 1 maj 2013
Någon som är på väg att toppa formen lagom till Sthlm? Ska vi slå följe 1 juni? Om jag nu klara hålla din fart vill säga.:-)
Eva Fridman - 1 maj 2013
Bra!
Vad är målet du tränar för den 1/6? 3.15?
Jenny Fischer - 1 maj 2013
Åh vad ni är snälla!! <3 <3
Jag ska ner under 3.40! Under 3.45 hoppas jag att jag ff är glad. Slår jag inte förra årets tid (3.49) blir jag nog sur... Men ett annat mål är också att orka hålla ihop loppet mer, och ha samma glada stark känsla som jag hade på Axa (men inte i Stockholm).
Nu kör vi!! En månad kvar...
Eva Fridman - 1 maj 2013
Jenny, tror faktiskt ärligt att du ska satsa mot 3.30 med tanke på din fina träning sista tiden. Kram!
Tobias Gatenmalm - 1 maj 2013
Härligt, bra jobbat!
Marcus Aveholt - 1 maj 2013
Grymt bra Jenny!
Henrik Westin - 1 maj 2013
Pers på träning, grymt bra. Håller med ovanstående, tycker du ska sikta på 5 min tempo på maran 3.30. Det klarar du
Jenny Fischer - 1 maj 2013
Tack Tobbe och Marcus! : ) Jag följer ju 3.30-programmet, så om det funkar så kanske det blir 3.30 ändå. : ) Fast jag vet av erfarenhet att jag är rätt bra på att tagga till och ta ut mig på träning, och det brukar inte skilja så mycket upp till tävlingstider tyvärr. Och jag har fortfarande inte sprungit 30+ (blir på lördag). Går det passet bra ska jag börja på lite bättre tider! : )
Jag brukar inte vilja sätta för höga mål, jag vill ju nå dem också!! (Å andra sidan, är målet lite högre kanske man anstränger sig ännu lite mer).
Kram till alla, tack för pepp! Vad har ni för mål då? Eva? Morgan? Henrik?
Morgan Johansson - 1 maj 2013
Håller med övriga.....Känns definitivt som att du har 3:30 inom räckhåll.
Min huvudsaliga mål är att slå de 3:25 som jag sprang på ifjol. Men kommer förmodligen försöka följa 3:15-ballongerna. Får bära el, brista. Ifjol var jag alldeles för pigg när jag kom i mål. Det skall jag inte vara i år.:-)
Marcus Aveholt - 1 maj 2013
Jag tycker du gör rätt Jenny som har ödmjuka tävlingsmål så du inte sätter för hög press på dig själv på tävlingen. Du har en bra kapacitet och den dagen det klaffar för dig på tävling kommer det att bli en kanontid!
Eva Fridman - 1 maj 2013
Mitt mål är 3.30. Fast då jag för tillfället känner mig ur form och känner respekt inför distansen så får vi se. Närmsta veckorna avgör vad jag kommer att satsa mot.
Henrik Westin - 1 maj 2013
Siktar på en tid mellan 2.59 - 3.10. Får se hur formen är nu på lördag på Kungsholmen runt.
Nina Davidsson - 1 maj 2013
Härligt och alldeles fantastiskt bra jobbat!! Du kommer inte att ha några problem i världen att klara Ditt Mara-Mål!! You Rock!! : ))
Jenny Fischer - 1 maj 2013
Tack Claes och Nina. : ) Och Marcus, du börjar känna mig lite, tror jag. : )
Så himla kul att läsa om era mål! Det är en lynnig distans, och just nu håller jag verkligen med om att det är svårt att veta var man står. Är det tävlingstvivlet som redan smyger sig på? Jag hade tänkt hålla det på ett par armslängders avstånd den här gången. Men de kommande veckorna får visa mer var vi står, allihop. (Även om jag tycker att de här målen blev riktiga låg-oddsare ; )
Lycka till på Kungsholmen Runt, Henrik! Är det nu på lördag (om några dagar) alltså? Jag hade fått för mig att det var samtidigt som Valloxen runt.
Ta bort profil - 1 maj 2013
Vilken fantastisk form du är i Jenny! Ska bli så kul att se vad du kan göra i Stockholm. Har du en bra dag så är du definitivt under 3:30.
Joakim Tillman - 1 maj 2013
Grattis! Kul att det funkar så bra för dig nu. 4,5 veckor kvar så det är gott om tid att besluta om tidsmål. För mig är pers målet (3:42:07) om allt funkar de sista veckorna. Njut av att det går bra och håll i glädjen.
Jenny Fischer - 1 maj 2013
Precis så, Joakim!! Och tack Karin!
J, startar du 12.00?? Vi kanske skulle slå följe? Vi tänker på det! (Jag är ju en ensamlöpare ut i fingerspetsarna). Jag startar alltså i sista gruppen som går ut kl 12.
Micke Larsson - 1 maj 2013
Här gick det undan. Nog tusan borde du väl komma ner mot 3.30 i Stockholm? Fega inte :-).
Alec Golstrand - 2 maj 2013
Grattis Jenny, vi verkar vara rätt lika du och jag (tidsmässigt) fast jag skulle nog inte ens kunna drömma om 3:30 mest beroende på att jag aldrig sprungit så långt förut så jag lär nog få se din rygg passera innan jag har tagit mig i mål.Hade jag klarat under 3:40 så hade jag blivit mer än nöjd, nu är jag mest orolig för att inte vara mig själv i mål vid mina sinnets fulla bruk,haha..Har fått en stor släng av Maraton-ångesten och börjat att tvivla trots ett antal 3 milare i benen redan.Tycker att det är jobbigt att höra att "andra" tror jag skulle klara 3:30 pga min mil/halvmara tid, det kommer jag inte fixa så väl känner jag mig själv,men har jag tur så kanske jag har följe med dig innan målgång och en tid jag säkerligen kommer att vara jättenöjd med.
Morgan Johansson - 2 maj 2013
@Alec: Var inne oh kollade din träningsdagbok. Är rätt övertygad om att du skulle fixa 3:30 på maraton 7 dar i veckan.
Alec Golstrand - 2 maj 2013
Som sagt Morgan, den pressen får jag höra 7 dar i veckan men ngt händer efter 30-32km som jag än idag inte fixar trots lägre tempo..Är lite som Jenny sa, det jag gör på träning blir inte så mkt snabbare på ett lopp..
Richard Håkansson - 2 maj 2013
Blir genuint glad att läsa! Vilken revansch på allt strul! Du är för jäkla bra Jenny!! :)
Allie K - 2 maj 2013
Härligt Jenny!
Jenny Fischer - 2 maj 2013
Micke, nu ska inte du uppvigla min hetsiga sida som alltid drar iväg i för högt tempo i början på lopp... : )
Tack Richard! Jo, nu känns det lite bättre och roligare än för bara två månader sedan. Tack och lov.
Alec, jag skriver till dig sen. Men du är så bra så bra, tvivla inte på det! Och du kan inte jämföra din halvmara med det här träningspasset, här var det rena racerbanan med enbart asfalt och nästan rakt igenom flackt. Jag skriver i kväll.
Jenny Fischer - 2 maj 2013
Tack A! : ) Racervägen extended... Men det var lite mer backigt på andra sidan järnvägen upp mot Hova, tyckte jag (eller så var jag trött då). Har du sprungit den här svängen? Rekommenderas annars, jättefin med hästgårdar och utepålandet-känsla.
Allie K - 2 maj 2013
Japp, den där rundan kallar jag "Alvas halvmara", jag springer den då och då och det är verkligen fint där på den backiga sidan mot Hova. :-)