Foto: Mikaela Nordin

Insta, hemlisar & gympapåsar

Om sajtenDet har varit lite tyst från oss ett tag. Vi har tre stora grejer på gång, som vi inte kan berätta om just nu. Men det har gjort att vi mest suttit tysta framför våra datorer på senaste. Okej, vi har tränat lite också. Men mycket, MYCKET, jobb har det faktiskt blivit. 

För er som är nyfikna på vad som har hänt på kontorit på senaste, kolla in vårt nya instagramkonto SVETTIGFAMILJEN. Och för er som vill skicka en hälsning till oss, använd hashtagen Svettigfamiljen (#svettigfamiljen). Då blir vi jättetoppenglada. På riktigt.

Men i alla fall. Det riktigt viktiga kommer nu. Under vintern har vi överlevt på våra stjärnmedlemmars stödbidrag (Det är kärlek. Läs mer här bara). Ni har verkligen hjälpt oss massor. Och det är så himla fint. Vi endorfinjunkies stöttar varandra.

Vi har ett gäng riktigt sköna minnen med vårsol, skolgård och gympapåsen på ryggen. På väg mot roligaste lektionen: gymnastiken. Hur toppen? Och hur smart och praktisk är inte en gympapåse, egentligen. Liten, vattentåling, smidig och rymmer mycket. Vi vet, ni tror inte att ni behöver den. Men tro oss, ni kommer bli beroende. Alltså. Vi älskar den.

Nu får alla våra nya fina stjärnmedlemmar, och alla som förlänger sitt medlemsskap också såklart, en Svettig-gympapåse!

6 kommentarer till artikeln

1965 • Eksjö
#1
24 februari 2014 - 15:23
Jag hittar inte postgironummer för att bli stjärnmedlem...
Helena
1970 • Uddevalla
#2
24 februari 2014 - 15:41
Klicka på "Medlemmar" i den gröna listen högst upp på sidan, sedan på "stjärnmedlem". Där står det hur du ska gå tillväga för att bli medlem :)
(tror det är kortbetalning)
1965 • Eksjö
#3
24 februari 2014 - 17:57
Det var inte kortbetalning jag frågade om! ;-)
Åsa Eriksson
1990 • Halmstad
#4
24 februari 2014 - 19:27
Fina! Jag ska unna mig ett stjärnmedlemskap ikväll!
1954 • Lerum
#5
24 februari 2014 - 21:38
#Peter: det verkar som att nu mera bara skall betalas via kortbetalning.
I flera år jag betalde via bank/postgiro, förra året var det bara med kortbetalning.
1961 • Göteborg
#6
25 februari 2014 - 08:36
Att en av de "tre stora grejerna" är samarbetet med Göteborgsvarvet behöver man ju bara läsa på Varvets hemsida för att räkna ut, men man är ju redigt nyfiken på vad de andra kan vara! Att Svettig-appen appen för Android är på gång är ju inte heller någon hemlighet, så vad kan det vara? :-)
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.