Fronta din blogg

Om sajtenVåra sajter har alltid byggt på medlemsengagemang. Tillsammans besitter vi en enorm kunskap och gör varje dag många nya erfarenheter. En längre tid har vi därför publicerat upp intressanta blogginlägg i fronten. Men vem vet bättra vad som är intressant än du själv?

Därför lanserar vi nu möjligheten för alla medlemmar att själv fronta sina inlägg på valfri sajt i Svettigfamiljen. Allt funkar väldigt enkelt. Du bloggar som vanligt, här på sajten eller i din extarna blogg (som du enkelt importerar med RSS). Skriver du något extra bra så kan du välja att fronta det inlägget på Jogg, Cykel, Tri, Svettig eller Skid.

Så ta chansen att få fler att veta om ditt bästa träningstips, mest prisvärda löparpryl, dråpliga tävlingsincident eller bara hur gött dagens pass var.

Ett inlägg i veckan kan frontas på någon av sajterna. Så välj noga ut inlägg du tror att andra kan vara extra intresserade av. Under Blogg / Redigera min blogg sköter du dina frontade inlägg. Och du kan självklart välja att plocka ner inlägg om du ångrar dig etc.

För att snabbt och effektivt filtrera bort ointresanta inlägg, stötande material och rent spam så ger vi möjlighet till er medlemmar att flagga inlägg som olämpliga eller irrellevanta. Får ett inlägg för många markeringar plockas det ner och om det upprepas fler gånger kan en bloggare spärras från att fronta sina inlägg.
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.