Mittlopp - fler löpare mindre jobb

TävlingFör några år sen satt vi på Jogg.se och tänkte. Vi hade 2 miljoner unika besökare och Sveriges största tävlingskalender, med 3.000 lopp. Vi sålde massor annonser till lopp. Ville hjälpa löpare och lopp att mötas. Samtidigt hade tidtagningsfirmorna suttit på toppen och bromsat utvecklingen i massor av år. Inte gjort jobbet. 

All trafik vi skickade försvann när vi löpare fick leta i krångliga system och leva i osäkerhet om vi var anmälda eller inte. Arrangörerna fick ägna mer tid i banken och i kassa "excelverktyg". Så kunde det inte få fortsätta. Problem är till för att lösas. Löpning skall vara enkelt. 

Så för att förenkla mötet mellan oss löpare och loppen byggde vi Mittlopp.se. Anmälningstjänsten som marknadsför loppen gratis. Som skapar anmälningsknappar hos arrangören, på Mittlopp och förifylld i Jogg.ses tävlingskalender. Tjänsten som tar betalt direkt med swish och kort och skickar bekräftelsen omedelbart.
Men oxå anmälningsystemet som gör allt tråkigt arbete bakom kulisserna. Betalar bankavgifter, skapar statistik och rapporter. Som sköter all support. Så att arrangören kan fokusera på det roliga och fixa bättre lopp. 

Idag går Mittlopp som tåget. Öppnar minst ett nytt lopp i veckan. Från de minsta minsta till de större loppen och serierna. Hetast just nu är:

Skövde 6h
Skogsmaran
Action Run
Siljan Runt
Kistaloppet (ink Söder runt och Skärholmsloppet
Run for pride

....å många fler. Så följ Mittlopp på Facebook så har du järnkoll på nya heta lopp som dyker upp. 

Lr fortsätt hålla koll i jogg.ses tävlingkalender där de alla har Premium med extra allt. 

Kämpa på därute. Snart är tävlingsäsongen här!

1 kommentarer till artikeln

1973 • Holmsund
#1
17 mars 2018 - 18:31
Funkar inte bara för löpning, anmälde mig nyss till Gravel-Cykel-Tävlingen Glassbonden Gravel Challenge. Funkade klockrent, bra jobbat!
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.