Garmin FR70

Garmin FR70 Foto: Garmin Sverige

Garmin FR70

PrylarFR 70 finns både som herr- och dammodell och levereras med pulsband. Det är en lätt, bekväm och elegant klocka som hjälper användaren att nå sina träningsmål, säger Andy Silver, produktchef på Garmin EMEA Fitness-segmentet.

– Använd den som en vardagsklocka och låt den sitta kvar på armen när du promenerar, springer eller tränar på gym för att registrera dina resultat och framsteg. FR 70 är den perfekta julklappen till den som vill komma igång med sin träning. En gåva som kommer att motivera mottagaren till att hålla sitt nyårslöfte.

Träna inomhus eller utomhus
FR 70 fungerar lika bra inne på gymmet som ute i löparspåret. Med hjälp av Ant+TM teknik kommunicerar den med en mängd olika tillbehör. Tillsammans med det medföljande pulsbandet får du reda på tid, puls och förbrända kalorier. Väljer du att köpa till en footpod får du reda på fart, distans och kan då även träna i intervaller eller mot en virtuell partner. För dig som cyklar finns det en trådlös kadensmätare som fästs på cykeln och mäter hur fort du trampar och hur fort cykeln rullar. Den fungerar även på spinningcyklar. FR 70 kan även kommunicera med andra ANT+ kompatibla enheter som löpband, spinningcyklar, trappmaskiner mm.

Övervaka din hälsa
För att maximera användandet av din FR 70 kan du koppla ihop den med vågen Tanita BC-1000 som mäter din kroppssammansättning. Tanita mäter vikt, kroppsfett, vattenmängd och flera andra saker i din kropp och kommunicerar trådlöst med din FR 70. Informationen skickas sedan vidare till din dator och kan där analyseras i Garmin Connect ™ (http://connect.garmin.com). Här kan du snabbt och enkelt logga din träning, se dina resultat, sätta upp mål, dela träningspass med vänner och familj och delta i en online-gemenskap med mer än 70 miljoner aktiviteter runt om i världen. Garmin Connect visar information som tid, distans, tempo, höjd och puls. All information kan presenteras i tabeller, diagram och även läggas ut på en detaljerad karta.

Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.