Triathlon, en utmaning Foto: Niklas Karlsson

Vinnarna i Tri-utmaningen

TräningUnder förra veckan körde vi en triathlonutmaning här på sajterna. Tanken var att parallellt med Svenska Triathlonförbundet som då var på träningsläger på Playitas motivera till en varierad träning även på hemmaplan. Inte minst för att januari för många är en uppstartsmånad. Då kan det vara bra att testa på lite varierad träning för att undvika överbelastning.

När utmaningen var igång signade närmare 200 personer upp sig. Mellan den 8:e och 17:e januari gällde det att regga minst ett sim-, ett cykel- och ett löppass på någon av sajterna. Eller så kunde man regga alltsammans som ett enda triathlonpass.

Drygt 120 personer genomförde kriterierna och nästan alla fixade minst två träningsformer. Bland dessa har vi nu vaskat fram ett gäng vinnare. Några av dem är riktiga hårdtränare och någon av dem har bara reggat träning för att delta i tävlingen.

Det är med glädje vi meddelar vinnarna:

Förstapriset går till Henrik Thunberg. Hans träning har gett honom evenemangsavgift på Triathlonvecka alt. Axa Multisport Camp under april 2012 (värde 1500:-) samt ett presentkort till del av resan (värde 2500:-).

Andrapriset är en startplats till valfri distans till årets Axa Stockholm Triathlon. Det delas ut till både en tjej och en kille för att både dam- och herrklasserna skall vara representerade. Vinnarna där är Camilla Åbergh och Ove Gandahl.

Tredjepriset är ett signerat exemplar av den danske triathleten Rasmus Hennings bok Udfodringen. Det priset kammas hem av Sarah Skogberg

Samtliga segrare kommer att kontaktas via mejl. Stort grattis till dem och stort tack till alla som kämpat och gjort denna vecka till något extra trots vintermörkret.

Kämpa vidare!

Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.