Anta utmaningen och mixa påskfirandet med träning

Virtuellt träningsläger i påsk

Om sajtenUnder helgen anordnar vi ett träningsläger. Överallt i landet på en gång. Det handlar om att genomföra fyra pass på lika många dagar. Som inspiration kan vi samtidigt följa elitlöparen Oskar Käcks träningsdagbok. Alla som genomför träningen deltar i utlottningen av fina priser.

Nu är påsken här. Helgmaten dukas upp, kvastarna putsas och godiset skall käkas upp. Samtidigt ger våren och ledigheten ett tillfälle att träna det där lilla extra som annars aldrig blir av. För att hjälpa till med motivationen anordnar vi nu ett virtuellt träningsläger.

Helgens läger körs tillsammans med Elixia där Oskar Käck är löptränare. Det bygger på att vi, var vi än bor i landet, följer ett träningsprogram. Dag för dag, Långfredagen till Annandagen, finns ett nytt pass att ge sig i kast med. Tanken är att det skall funka med övriga livet samtidigt som det skall införa lite nya idéer kring helgträning.

Träningsupplägget ser ut såhär: Långfredagen - långpass, Påskafton - morgonjogg, Påskdagen - altenativ träning/distans+styrka och Annandagen - kvalitetsträning.

Samtidigt som vi kämpar med våra pass kommer Oskar att regga sin egen påskträning här på sajten. Han kommer träna som "vanligt" på sin elitnivå och vi kan enkelt följa honom i träningsflödet. Allt genom att lägga till honom här.

För oss som antar utmaningen och deltar i detta virtuella träningsläger väntar inte bara en bättre form nästa vecka. Lyckas vi genomföra alla fyra passen deltar vi i utlottning av fina löparkit från Craft. Även jogg.se egna t-shirts kommer ligga i potten.

Så kära vänner, låt påsken bli en riktigt skön ledighet med mycket firande och träning. Anta utmaningen och kom i bra slag redan i helgen.

Glad Påsk och löp väl!

Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.