Foruminlägg av miguel edrud

#1
28 augusti 2010 kl 21:46
Gilla
Hehe detta är ju en evighetstråd...some like it hot, some like it cold!!

Måste dock säga att jag e lite mer nöjd med mej själv efter 10 km i yrande lössnö då jag verkligen tvingat ut mej mot bättre vetande, än sommarjogg då man möter alla dessa snygga hippa runners med asgrymma kläder å värsta klockorna mm... (samma folk som köper värsta skidorna för att åka barnbacken på jetset ställen i alperna >=) lönen e ju att man mår lite bättre på alla sätt så oavsett när på året så är vi alla vinners ju..
#2
28 augusti 2010 kl 22:03
Gilla
Emma!!
7 kilo enligt vems tabell ?? Unna dej lyxen att som mattias säger, gå dej i form, klart underskattat, längden på passen är viktigare än intensiteten. Goa dojjor gör det hela till en trevlig upplevelse, lite go musik i luren och snart är du på g.

Wise men says!! hur lång tid tog det att gå upp dessa kilon?? låt det ta lite tid att gå ner dom med....Alltså ha inte för bråttom, resultaten kommer inte med en gång..
GL// Miguel
#3
28 augusti 2010 kl 22:28
Gilla
Benhinnor e ett jävla skit, som skall tas på allvar. Kompis till mej som tävla på landslagsnivå i en kampsport var till slut tvungen att helt lägga av med sin sport pga att han sprang trots att det gjorde ont... macho idiots =)

Kör mjuka underlag på distanspassen, men bara om det inte gör ont. Kör andra pass som cykel lr sim så får hjärtat sitt ändå...muskulärt vinner du inget om du löper när det gör ont, för då måste du till slut ta en längre vila pga skada. pain is gain e bullshit för smarta killar med scarf på huvet =)
#4
28 augusti 2010 kl 22:50
Gilla
Denna tråd verkar dö ut... pls guys fortsätt här. Har själv kört LCHF ca 8 veckor nu, inte riktigt straight hela tiden men iaf såpass att jag kan säga att det ger viktminskning om man vill.(jag vägde 84 mot 177 cm, nu e det 78)

Det jag upplevt är att jag inte har tryck i benen på samma sätt nu varken på cykel lr löpning. Är energivärdet så mycket sämre i fett än carbs lr e problemet att man inte e straight enuff ??? läst massor av böcker för jag gillar att veta, men ingen i min omgivning tycker detta verkar rimligt så jag har inga att jämföra med. nån som har tips på sidor om detta så jag kan få lite kött på benen och våga stå fast vid denna livsstil ....
// MVH Miguel