Foruminlägg av anita martinell

< < < 1 2 3 4 5 > > >
#1
14 mars 2013 kl 18:40
Gilla
Jag dricker nonijuice det är en juice som tas från en frukt i sydafrika. Jag tränar väldigt mycket och jag vet att jag brukar bli väldigt lätt sjuk speciellt i mars månad. Jag äter också msm som består av svavel det finns att läsa om det på nätet. Jag har klarat mig otroligt bra och jag tror dessa produkter har hjälpt mig en hel del från alla förkylningar som inte har blossat ut.
Att undvika alkohol tror jag gör mycket också. Jag brukar också ta ett varmt bad med någon muskelavslappnade badolja efter tävling eller ett hårt pass.
#2
14 mars 2013 kl 23:00
Gilla
Jag har hittat en fantastisk kräm som jag inte skulle kunna vara utan.
Den heter hajkräm + ledverksolja jag fick löparknä och jag använde dessa och massera in i ca 2 veckors tid nu är jag hel igen och det har inte kommit tillbaka och kör för fullt även min kompis som fick problem med hälsenan gick det bra med.
du kan även använda mot artros, soriasis, reumatism, diskbråck
Dom är gjorda helt på naturlig väg och kan användas så ofta du vill utan biverkningar.
#3
16 mars 2013 kl 15:15
Gilla
Hej
Jag har nu slutat äta godis, chips, läsk, fika , alkohol
och äter endast vanlig husmanskost samt tränar 5 dagar i veckan simning, tennis , löpning, skidor det blir ca 4- 5mil i veckan. Jag har hållt på så nu i minst 2mån och jag har gått ner 1kilo helt tröstlöst. Allting har ju inte omvandlats till muskler?!!!
Jag känner mig smalare och även en del ha kommentera att jag har blivit smalare. Jag är 1.64 lång och väger 64 kilo jag vill gå ner 5 kilo men hur fan gör jag?
Jag har hört att för att minska i vikt ska man inte ha en högre puls än 140 kan det stämma? hjälp! vågen verkar ju ha haka upp sig
#4
16 mars 2013 kl 16:57
Gilla
Jag får försöka att minska på portionen helt enkelt.
men det är ju märkligt att vikten inte har minskat sen jag har slutat med allt detta för jag vägde endast 65 kilo innan jag börja sluta med gosakerna. Magsäcken måste minska i sitt omfång kanske. Jag är dålig på att dricka det kanske också gör sitt.
#5
17 mars 2013 kl 10:27
Gilla
Ja det är så jag också har uppfattat det. Du ökar din förbränning.
Jag skulle nog vilja äta mellanmål för att jag hinner bli ganska hungrig innan middagen. Det är inte så bra att bli jätte hungrig så du bara vräker i dig maten. Tendensen blir att jag äter väldigt fort för jag är så himla hungrig!! Men ett positiv besked att när jag ställde mig på vågen i morse då jag brukar väga mig så stod den på 63 kg !!! alltså ett kilo till ner till i vikt. Tålamod och åter tålamod. Tack för att ni engagerar er i mitt dilemma.
#6
17 mars 2013 kl 10:48
1 Gilla
Ett tips är att knipa med tårna fram och tillbaka så du bygger upp musklerna i fotvalvet. Det kan du göra när som helst.
På sommaren är det bra att gå i mycket sand det är likvärdigt.
I dagens samhälle går vi inte på stampade jordgolv eller ute bland stubbar och sten barfota utan på plana fina ytor. Fotbollsspelarna springer med lätta skor med ingen ergonomisk utformning och på plana konstgräsplaner behöver inte anstränga sina fotleder mm. Det är väl inte undra på att skadorna kommer som ett brev på posten knäna,fotleder,hälsporre,höfter för damerna mm.
Så ut och spring i terräng lite då och då och gärna barfota!
#7
17 mars 2013 kl 11:27
Gilla
Det är ju helt SJUKT!!!!!
vad roligt det är att springa
#8
21 mars 2013 kl 22:10
Gilla
köpes plats till lidingöloppet kvinna
070-5355190
#9
23 mars 2013 kl 16:58
Gilla
Tack för det
Jag trodde det var slut som allt annat i min kyl.
ha ha Vad glad jag blir!!!! jag måste in och anmäla mig fort som faaaan!!
#10
3 april 2013 kl 18:28
Gilla
När man önskar att det fanns fler dagar på en vecka och att du inte behöver sova så mycket utan kunde träna mer och att du kunde repa dig från dina skador snabbare och att handlingen av mat skulle gå snabbare och så måste det ju städas någon gång.
Springgiftet finns där i din kropp hela tiden!
#11
27 april 2013 kl 11:06
1 Gilla
Jag fick bort mitt löparknä på 3 veckor.
Men oftast beror det på för intensiv träning.
Tänk också på din löpteknik och vad det är för skor du springer i är dom rätt anpassade till dig?
Jag brukar växla mellen två par skor.
Jag vet att det finns olika huskurer och jag har gjort en som funkar. Det du måste göra är att massera 3 gånger per dag och för mig tog det tre veckor att få bort men det kan också ta upp till fem veckor. Det som också är viktigt är när det börja kännas bra fortsätt då lite till. Jag vila ca en vecka från springning och sen smorde jag in ibland före och efter träningen. Korta också ner sträckorna från början tills det börja kännas bättre. Strecha också utsidan genom att sätta bena i kors och lyft armen åt sidan över huvet och håll och inte under en minut åt varje sida. Jag vill helst inte göra någon reklam men det måste jag för att jag ska kunna hjälpa dig.Dom heter hajkräm och ledverksolja. Om du vill veta mera kan du kontakta mig.
#12
27 april 2013 kl 17:21
Gilla
pröva att hålla igång massagen i en vecka och ofta ser du att det ger resultat så kanske du inte får några bättre råd från sjukgymnasten.
Det skulle jag ha gjort. Rumpmusklerna tror jag många löpare också glömmer bort att träna så benen få ta mycket belastning. Ett litet sidospår bara
#13
28 april 2013 kl 22:19
Gilla
Jag har precis som du beskriver.
Jag har prövat allt. Tills sist gick jag till en sjukgymnast bästa av dom bästa.
Jag hade helt enkelt för svaga rumpmuskler.
Jag fick ett tufft program enbart för rumpan.
Det känns genast bättre. Har kört programmet i 2 veckor. Jag ska snart på återbesök.
#14
1 maj 2013 kl 21:50
Gilla
Jag fick några övningar den ena var att ligga på sidan vinkla benet 45 grader lyft upp så högt du kan luta kroppen lite framåt hela tiden håll i ca 10-15 sek x10 varje ben
2. lägg dig på rygg böj bena. Ena benet lyfts upp samt hela höften håll i 10 sek x10 på varje ben se till att den är rumpmuskeln som får jobba inte baksida lår då gör du fel.
3. ligg på mage böj ena benet 45 grader lyft upp se till att du gör det rakt upp och håll 10 sek x10 varje ben.
4. stå på alla fyra vinkla upp benet 45 grader
och för upp benet fort och långsamt ner x50
på varje ben
Detta gör du varje dag i 3 veckor lycka till och hoppas det ger resultat.
Skriv gärna hur det gick
#15
3 maj 2013 kl 20:13
Gilla
Jag har varit på 6 lektioner och har inte crawlat(stavning ?)
någonsin och försökt nu simmat 2 pass extra i veckan själv. Jag hade en tid idag på 40min a´1500m
#16
5 maj 2013 kl 21:15
Gilla
Är det någon skillnad om du simmar i saltvatten.
Flytkraften borde ju bli bättre?
#17
5 maj 2013 kl 21:30
1 Gilla
Just det använd inte voltaren!
Jag tjatar också, se vad den innehåller.
Jag sägger bara, använd hajkräm och ledverksolja!!! det funkar tro mig !!
Jag blev av med det på 2.5 vecka sprang för fullt efter på 3 veckor. Det är 100% återköpsgaranti om det inte håller vad dom lovar.
Ring till mig så berättar jag 070-53 55 190
#18
6 maj 2013 kl 22:43
Gilla
Det är lite irriterande att bara kunna simma i en 25 meters bassäng. Det blir bara ett enda massa vändande. Dessutom att hålla räkningen hur mycket jag har simmat. Jag tog sist två pappmuggar stoppa skruvar i den ena och satt en skruv för varje 50 m i den tomma burken. Jag tänkte att nu kan det väl fa´n inte bli fel.
#19
8 maj 2013 kl 18:27
Gilla
Du har nog säkert tänkt på detta, men springer du rätt i förhållande till dina skor?
Växlar du skor?.
Har du provat massera benet och foten och försökt hitta den onda punkten eller punkterna det kan vara en sena, muskel gå igenom dom minitsiöst. Sjukgymnasterna eller massörerna brukar vara specialister på att hitta dessa onda punkter och finns det sådana kan du mera åtgärda problemet.
#20
8 maj 2013 kl 18:52
Gilla
Jag skulle vilja veta hur många som har problem med att tån bredvid stortån är längre. Jag dras ständigt med blå-nagel på denna tå och blåsor och det är endast på vänster fot. Jag har svårt att hitta skor. Skulle inte skotillverkarna uppmärksamma detta och inte göra skorna så spetsiga om ni förstår vad jag menar.
Eller finns det någon som skulle kunna ha ett annat bra förslag.
Jag vet att det är jätte många som har problem med detta. Det skulle vara bra att veta hur stor procent det är av alla löpare, så kanske skotillverkarna börja göra någonting åt detta problem. Upp till kamp!!
< < < 1 2 3 4 5 > > >