Foruminlägg av Per Nilsson

#1
25 februari 2009 kl 22:42
Gilla
Även jag är inne på Fredriks linje. Jag har haft stora problem med mina vader...vilket kan vara en effekt av en s.k. hälsporre ,vilket i sin tur kan ha framkallats av ett relativt taskigt knä som jag opererat fem gånger p.g.a. tidigare fotbollsspelande. Lösningen blev formgjutna (ortopedtekniska) fotinlägg, som jag numera använder i samtliga skor. Med dessa inlägg har besvären blivit bättre (mindre). Hur som helst drog jag på mig en bristning i dag, under en löprunda. Troligtvis sprang jag för fort (för jag var på väg med en riktigt bra tid), var för kall och hade slarvat med uppvärmningen. Då går det förr eller senare på tok, för mig i alla fall.
#2
31 december 2010 kl 00:02
Gilla
Jag håller med Carina! Årets löpning har varit sådär, men målsättningen för 2011 är 1100 km. Belöningen blir då en vårweek-end i Paris (eller Piteå) då det är just 110 mil dit.
#3
16 januari 2011 kl 00:13
Gilla
För min del är inläggen en helt avgörande detalj för löpningen. Det började med hälsporre och senare trassel med vaderna. Vid kontroll hade jag lite plattfot, högt fotvalv etc. Nu har jag inlägg i samtliga skor och det känns helt perfekt. 20 år gamla? Enligt vad jag förstått har dessa en livslängd på ett par-tre år.
#4
18 maj 2011 kl 19:27
Gilla
Marie! Klart som tusan att du ska springa. För mig är det premiär, men jag har ju förstått att det handlar om en mer eller mindre folkfest. Vad mer kan man önska sig när tunga tankar tränger sig på. Go for it girl!
#5
25 maj 2011 kl 17:44
Gilla
Shit vilka tider en del av er har. Jag är imponerad. I lördags var det premiär för mig och jag spurtade in på 1,51. Jag siktade på under 1,45 och är lite besviken för krafter fanns. Från Avenyn gick jag i höger/vänsterspår, uppe på trottoarer och skrek "håll höger". Som sagt, det var premiär och jag är förundrad över att det var så trångt precis hela vägen. Hur kan det gå mycket snabbare i denna trängsel? Jag sprang i grupp 5. Hur bufflig måste man vara för att komma ner mot 1,30? Ni måste ju springa om folk hela tiden, eller? Oavsett tid så var det jäkligt roligt i alla fall, och anmälan till 2012 är redan klar.
#6
16 april 2012 kl 23:46
Gilla
Japp, jag håller med Henrik. Jag har förut hävdat att havet, vågornas brus och vindens sus räcker för mig, men det sista året har jag börjat med ljudböcker och tycker det är kanon att slå två flugor i en smäll. Ofta tycker jag att tiden inte räcker till för att slå mig till ro med böcker (förutom vid sänggåendet) så därför har detta med löpning och bokslukning nu blivit ett positivt "berusningsmedel". Rekommenderar detta varmt!
#7
1 maj 2012 kl 00:31
Gilla
Det där med klocka är något jag ska satsa på..för första gången. Jag sprang GV förra året, primiär, och hade läst på diverse forum om taktik och upplägg. Då råkade jag ta fasta på någon som "varnade" för Hisingen och Göta älvbron...så jag tog det lugnt där - för lugnt visade det sig. Jag var som piggast från Avenyn och till mål, men då var det ju trångt som bara den. Nej, min taktik i år är att komma in i matchen och sen dra på lite efter första bron, för att bara flyta med mot slutet. Då är det givetvis bra med en klockan och någorlunda vetskap om var man ligger. Appar, GPS och andra tekniska attiraljer är inget för mig. Spring, löp och njut av Göteborg är ett annat tips!
#8
21 juli 2012 kl 00:54
Gilla
Jag tar det jag har hemma, och det är nog lurar till frugans i-phone. Mina öron är dessutom inte alls kompatibla med sådant man sticker in så det blir till att TEJPA fast dem. Det fungerar jättebra, och jag använder en kirurgtejp som köps på apoteket. De sitter kvar trots att jag svettas ymnigt.
#9
15 december 2012 kl 11:46
Gilla
Efter-15km-på-snötäcktaochknaggligastigar-harjagnuontifötterna
#10
15 december 2012 kl 11:47
Gilla
Efter-15km-på-snötäcktaochknaggligastigar-harjagnuontifötterna
#11
29 december 2012 kl 13:21
Gilla
Under fyra timmar verkar som en bra målsättning. Jag anmälde mig till Köpenhamns marathon för några dagar sedan och tänker, som långloppspremiär, att överleva är målsättning nummer ett. Feideppides som sprang det första loppet 490 f.kr gick ju till de sälla jaktmarkerna så...
#12
18 april 2013 kl 23:46
Gilla
Första marathon, och kanske sista? Som skåning känns det relevant att gå all-in på Köpenhamns marathon. Någon som sprungit detta lopp? Tips? Varningar?
#13
9 juni 2013 kl 23:08
Gilla
Hoppas det gick väl för er allihop! Själv blev det fiasko av hela tillställningen, då jag en vecka före loppet lekte med barnen på stranden och drog sönder ledband och muskelfäste i ett knä...suck.

Nåja, efter ett samtal och ett ivägskickat läkarutlåtande blev jag hastigt och lustigt den förste deltagaren som anmäldes till Köpenhamn 2014 :)