Foruminlägg av Mats Johansson

#1
23 juni 2010 kl 07:57
Gilla
Kan rekommendera Newline kalsonger i kort boxermodell. De har en modell som är helt utan sömmar men som ändå håller bra koll på "paketet". Otroligt sköna, kostar bortåt 300 men är värda varje krona. Dessa med löpartajts över har tagit bort allt mitt skav.
#2
1 februari 2011 kl 23:29
Gilla
Spring så mycket du kan i dagsljus. Helger och jobbluncher är min räddning. Perfekt om man kan ta två timmars lunch, lätt att tajma maten innan passet och extra aptit till lunchen efteråt. Ett träningsprogram är också ett måste. Pricka av varje pass du genomför eller inte genomför. Tvinga dig själv att förklara och skriva in varför du inte gjorde passet. Svider att se i träningsdagboken när man vikt ned sig. :-) Bra musik!
#3
26 april 2011 kl 23:59
Gilla
Gjorde min första i Stockholm i somras. Tänkte inför att om mitt liv hängde på det skulle jag vilken dag som helst oavsett form kunna ta mig 42 km. Gående och springandes om det så krävdes. När loppet startade valde jag mitt samtalstempo och placerade mig precis framför killen med 4-timmars ballongen med målet att hålla honom bakom mig så länge det gick + att det är mycket mindre trångt framför än i rygg vilket inte alla verkar se :-). Första varvet tillät jag mig inte att ens notera kilometer utan koncentrerade mig bara på att se Stockholm och njuta. Efter varvningen får man tillbringa en mil eller så på Djurgården(?) och det hade jag ju inte heller sett :-). Tillbaka på "slingan" med en dryg mil kvar var det bara att borra ner huvudet och kämpa. 3.54 och skitnöjd. Målet var att ta mig runt. Under 4 h blev en bonus. Lycka till och njut så länge det går ;-)
#4
20 juni 2013 kl 16:29
Gilla