Foruminlägg av Anders Andersén

#1
13 juli 2010 kl 18:25
Gilla
Hej
Vill förbättra mig, men tycker det är svårt att göra det ensam. Finns det någon som är intresserad att springa ihop, eller om det finns en klubb i Karlskoga, där man kan få tips och idéer för att bli bättre... :-)
#2
9 augusti 2010 kl 19:46
Gilla
Jo jag tror det, men har googlat på det, men inte hittat något bra tfn nummer :-(
#3
31 augusti 2010 kl 22:32
Gilla
Jo, det stämmer..träffade han på jobbet..han har tränat Emma Mills tidigare, och sprungit en del maraton...så han kan det här med träning...tror att de träffas på tisdagar vid rävåskullen....
#4
27 september 2010 kl 20:02
Gilla
Klart du kan det Lisa, men som någon sa här tidigare, gå inte efter något "löparprogram", utan känn efter själv. Jag började springa i september förra året, och sprang gbg varvet. Ett tips dock är att försöka springa en 2,1 mils runda en eller två gånger innan gbg varvet, så att du får en känsla av hur långt det är. LYCKA TILL :-)
#5
27 september 2010 kl 20:09
Gilla
Johan: Tror inte du blir stressad, utan tanken med att springa med andra är att få råd, och framför allt hjälp med att hålla tempot. Personligen tycker jag det är svårt att hålla tempot när man springer ensam, Nu har jag iofs skaffat en pulsklocka, med gps, så jag får en bättre koll på kilometer tiden. Men att springa i grupp, eller ensam är ju en högst personlig sak :-)
#6
5 augusti 2011 kl 21:11
Gilla
Har två par tights. Ett par Reebook och ett par xrun(eller liknande). Problemet med båda är att jag får skavsår i dem. I Reebooken så får jag skavsår på insidan låret..och det är inte skönt...De andra får jag skavsår under skinkorna.... Några som vet några som är riktigt bra, som inte har så mycket sömmar på insidan... Ska säga att jag oftas springer utan kallingar...springer jag med så funkar det bättre, men känns inget skönt med superblöta kallingar....
Tips??
#7
24 juni 2012 kl 12:27
Gilla
Har en Garnin FR 305, som jag är nöjd med. Men jag är inte nöjd med programet till datorn, Garmin Training Center, eller det kanske är jag som inte fattar/gör fel.
Vad jag kan se så kan man inte få en lista per km, utan allt är i zoner. Och zonerna verkar ju vara hipp som happ. Men som sagt, jag kanske inte gör rätt. Någon som har några tips eller idéer? Kanske finns bättre program till datorn, som funkar med FR305?

Anders
#8
24 juni 2012 kl 16:21
Gilla
Mm, kontakta en sjukgymnast, det gjorde jag. Visade sig att jag var lite sned i ryggen, som gjorde att jag fick ont i knät. Fick lite strechövningar för höft och rygg, efter det så funkar mitt knä utan problem! Jätteglad att jag gick till sjukgymnasten.