Foruminlägg av Daniel Cefalk

#1
8 september 2008 kl 19:37
Gilla
Själv använder jag GoreRunnigwear jacka och den funkar super. Vattenavvisande, andas super och bäst av allt man behöver inte ha nåt under. Den har lite tightare passform och blir inte så där våt och klibbar som du beskriver. Har använt min från ungefär oktober till mars, mellan ca +10 till -15 grader. Lite dyrare (1100kr) men det bästa löparköp jag gjort. Köp och jag lovar du kommer bli helnöjd!
#2
12 juni 2009 kl 20:23
Gilla
Vad gäller dämpning så har vagnen inställbar dämpning beroende på vikt. Har haft vagnen från ca 5 månader och det har fungerat alldeles ypperligt. Har dock haft vanlig liggvagn i början. Det finns ligginsats http://www.activekids.nu/tillbehor.htm så att man kan lyfta ur ett sovande barn precis som på en vanlig vagn. Största nackdelen är väl att cougarn är lägre än en vanlig vagn så att man får böja sig mer när man ska lägga ner och plocka upp barnet. Till nästa barn kommer vi att ha cougar 2 eller cx2 som endavagn.
#3
13 juni 2009 kl 09:41
Gilla
Jepp. Bladfjädring som man kan ställa in för last mellan 0 och 33 kg.
#4
3 juli 2013 kl 22:04
Gilla
Hej.
Har sprungit några år och har nu äntligen tagit steget mot att börja med triathlon. Idag springer jag mellan 3-4 tim per vecka. Hur ska jag stegra träningen nu när jag ska lägga till cykling och simning?
Ska jag tillämpa 10% regeln eller minska på löpningen och lägga till dom nya träningsformerna?
Tilläggas bör att jag inte är någon simmare och måste lära mig att crawla också.

Vad tycker ni är ett bra träningsupplägg?

Tack på förhand!
#5
4 juli 2013 kl 22:46
Gilla
Kommer nog att minska lite på löpningen och smyga in både simning och cykel och även köra kombinationspass cykel/löpning.
Börjar semestern på lördag så det finns gott om tid att öka träning åtminstone under 4 veckor.

Tack för tipsen!