Löpning Träning 2 inlägg 1523 visningar

Resa ensam med barn

Michael Tsiparis
1969 • Hjärup
#1
18 september 2011 - 11:07
Gilla
Jag och min son som är 3 år vill åka iväg till solen en vecka. Jag vill gärna löpa någon timme per dag så jag letar efter en resa där man kan få barnpassning. Det enda jag har hittat är Bamseklubben men där finns inga resor kvar när vi kan åka.
1973 • Norrköping
#2
18 september 2011 kl 20:15
Gilla
När jag åkt med mina ungar har jag bokat i god tid och sedan lagt en hel del tid på att - via facebook och andra communities - hitta en barnvakt på plats. Ofta har det blivit nån som känner nån som har en syrra som har en granne som känner nån som gärna vill tjäna lite extra.
Någon gång har jag vänt mig direkt till personalen på hotellet - i god tid innan avresa - och på så vis kommit i kontakt med nån som kan se efter barnen nån timme. Det låter kanske oansvarigt (tänk om jag blir anmäld nu ;)), men på detta vis har jag kunnat få loss en timme då och då, och samtidigt lärt känna nya trevliga människor på kreta, malta, gotland, namibia... Tricket är väl att börja rota bland bekanta som kan tänkas ha utbytesstudentskompisar, affärsbekanta, släktingar i det land man ska åka till.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.