Löpning Träning 4 inlägg 1721 visningar

Playitas, finns det ledarledda löppass?

Leif Nilsson
1957 • Växjö
#1
16 september 2012 - 18:28
Gilla
Hej! Vi funderar på att boka en träningsresa i april nästa år. Vi har tidigare varit på Springtime i Monte Gordon Portugal och det var jättebra! Vid alla löptillfällen var det minst tre ledare eller fler som tog hand om oss vilket innebar att man kunde vara många som sprang tillsammans men ii olika tempon.
I Playitas verkar det inte finnas några ledare som leder löppass annat än vid vissa speciella veckor.

Är det någon som vet hur upplägget ser ut för löpning en vanlig vecka? Jag tycker det verkar som om man får springa själv varje gång och utan ledare.....?
Annelie
1971 • Skövde
#2
16 september 2012 kl 18:36
Gilla
Jo det stämmer. Det är de speciella temaveckorna som har speciella ledare för löpning. Jag var där utan att delta i någon temavecka. Det fanns gott om rundor att springa och inga problem att hitta på egen hand, men vill man ha sällskap eller träningstips får man fixa det själv. Det finns ju gott om träningsintresserade människor på det stället skulle man kunna säga...
1977 • Stockholm
#3
22 september 2012 kl 08:11
Gilla
Hej!
Under vintern kommer vi ha en löpledare på Playitas samt löppass på sportprogrammet, varje vecka.
Det stämmer att vi har veckor där vi arrangerar events med partners som GöteborgsVarvet och Lidingöloppet där vi ger ett helhetsprogram för just löpare. Vill du grotta in dig ytterligare har vi kronBee camps, ex i dec med Sunneborn/Kronberg. Playitas ordinarie utbud består, alltid.
Vi har tagit fram fler löprundor samt en ny löpkarta. Vi har en anslagstavla där du kan söka efter likasinnande på anläggningen.På Playitas har vi en maxkapacitet på 1200 pers, dvs det finns gott om träningskompisar på alla nivåer. Dessutom arrangerar vi flera lopp varje vecka så man kan utmana andra gäster. 5km, 10km, Lighthouse Run (13,5km, tuff 1 km serpentinväg halvvägs) och ett aquathlon.

Kolla in vad som ingår, hur sportprogrammet är utformat etc.
på våra två plattformar. www.apollo.se/playitas www.playitas.se

1971 • Ystad
#4
22 september 2012 kl 09:48
Gilla
Jag har varit där två gånger och då har de haft två ledarledda löppass per vecka. Det är en 9 km-slinga som använts och man har kört 6 min/km. Brukade vara 5-10 deltagare per gång och i praktiken landade man på 5-5,30-fart då de flesta tycker att 6 är lite för sakta.

Senast i våras var det en duktig dansk som körde passen. Det finns flera löpslingor ute i vildmarken men det är ytterst sällan att man träffar på någon annan när man är ute. De flesta verkar springa på en liten slinga inne på anläggningen istället.

Kul att de har tagit fram nya rundor som Daniel skriver. Ska snart dit igen. Och jo, Lighthouse run är riktigt jobbig!
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.