Löpning Övrigt 4 inlägg 961 visningar

SportTracks import av loggbok

1971 • Norberg
#1
19 september 2009 - 10:23
Gilla
Kan någon hjälpa eller förklara hur jag kan importera en gammal loggbok från en annan dator nu när jag skapat (sedan 5 månader) en ny på min bärbara dator.

Man måste ju kunna importera gammla data eller?
Gurra Limebranch
1983 • Oskarström
#2
19 september 2009 kl 11:03
Gilla
Hur har du kunnat missa knappen ´Importera´ på fem månaders träning? Haha, förlåt mig, men hur som helst; tryck på knappen ´Importera´ (tredje knappen nerifrån vänster del av programmet) och i rutan som kommer upp trycker du på bilden föreställande en mapp. Bläddra fram till din gamla loggboks sökväg: voila!
1971 • Norberg
#3
20 september 2009 kl 23:22
Gilla
Det hittade jag men jag kan inte importera hela loggboken utan endast enskilda pass. Vet inte var loggboken ligger på disken hittar den inte under minna dok. Hjälp
Samir Touam
1976 • Lerum
#4
20 september 2009 kl 23:38
Gilla
Jag har min loggbok liggandes under "Mina Dokument\Sporttracks\nnnnnn´s SportTracks History.logbook.
Under Settings och Data Files har du inställningen "Default Folder for new logbooks", du hittar förhoppningsvis filerna om du kikar där.

Om du inte börjat fylla på en massa data i den nya loggboken så kanske det är enklare att placera en gamla loggboken på ovanstående ställe, sedan dubbelklicka på den. SportTracks kommer då öppnas och sedan ha denna loggbok aktiv.

Om du däremot har information i två loggböcker så är förmodligen importen enda möjliga vägen. Jag har dock aldrig använt mig av funktionen.

Lycka till!
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.