Löpning Skador & Rehab 3 inlägg 2793 visningar

ont vid fotknölen

Umeå
#1
27 juni 2014 - 23:31
Gilla
Hej. Var nyss ryggskadad i två månader i ryggen på vänster sida. Nu har jag blivit skadad i foten ( vid fotknölen) bara en vecka efter och det är riktigt irriterande. Det gör inte ont när man står vanligt men det gör ont när man joggar och springer. Första dagen gjorde det t.o.m ont när jag gick. Om man trycker på knölen vid insidan så gör det också ont.
Det är när när jag ska skjuta ifrån med foten som det gör ont och det gör även ont om jag som fotbollsspelare jonglerar/bollar/trixar.
Är det någon som haft samma problem och hur länge tog det innan det "for bort". Och gjorde ni någon speciell rehab träning?
Tacksam för svar!?
Martin Andersson
1978 • Bergshamra
#2
28 juni 2014 kl 00:16
Gilla
Testa att hoppa på ett ben med det onda benet. Gör det ont så skulle jag rekommendera att du uppsöker en doktor. Tänker att det kan vara en stressfraktur.
Emma Rengbo
1980 • Åkarp
#3
28 juni 2014 kl 00:32
Gilla
Också ont i hålfoten o inre knölen sen 5dgr. Om man hoppar på ett ben utan smärta. Är det då en ööveransträngning? . Eller hur känner man skillnad på det ena eller andra? Jag blir orolig, om det inte ger med sig iveckan som kommer...Fick ont dagen efter en löprunda som avslutades med 600 m barfotalöpning på mjuk gräsmatta.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.