Löpning Avancerad träning 3 inlägg 6461 visningar

Team Nordic Trail vs Runacademy?

1984 • Stockholm
#1
2 december 2014 - 06:46
Gilla
Kan bara tala för runacademy som jag bara har positiva erfarenheter av. Variation är ledordet och tanken är att man ska få prova många olika typer av pass - bana, trail, backe, långa intervaller, korta intervaller osv. Vad gäller tuffhet så blir det vad man gör det till men jag är iallafall bra trött efteråt.

Gruppen i hornstull delas oftast upp i 4 grupper där den snabbaste är för "dom som gör milen under 50" (men i verkligheten är det få om nån som gör milen över 47 i den gruppen och man får nog bra sparring en bit under 40) och den minst snabba är för dom som gör milen över timmen typ. En sån delgrupp brukar ha en ledare så man är ca 15-25 löpare per ledare. Man kan byta grupp från pass till pass så det är inga problem att ta det lite lugnare en vecka om man vill eller behöver.

Bra ledare och bra stämning gör det lätt att ta ut sig - jag har inte behövt vara särskilt fokuserad inför passen vilket jag behöver när jag kör liknande pass själv.

1984 • Stockholm
#2
2 december 2014 kl 06:58
Gilla
Som tillägg kan jag säga att själva upplägget på passen känns lite "friidrottigt" med tex löpskolning och rörelseövningar som en del av uppvärmningen och en hel del teknikfokus. Jag gillar det men en del kanske hellre skulle "bara springa".
Martin
1988 • Stockholm
#3
2 december 2014 kl 09:10
Gilla
Har sprungit med Team Nordic Trail sedan slutet av sommaren nu och har bara positiva invändningar. Är nybörjare men tycker det är bra upplägg på passen och den sociala stämningen är riktigt hög.

De har även möjligheten att provträna en gång gratis och en massa specialerbjudanden om man tecknar/köper innan jul. :)
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.