Löpning Träning 3 inlägg 3578 visningar

Träna i Skrylle med Björnstorps IF

1956 • Lund
#1
15 april 2015 - 08:45
Gilla
Björnstorps IF följer upp den lyckade inspirationsdagen på Annandag Påsk inför Skrylleloppet som går den 25 april. På inspirationsdagen kom förutom klubbens medlemmar, c:a 65 löpare.

På söndag den 19 april kl. 10:30 körs ett kombipass där alla är välkomna, givetvis utan kostnad. Kombipasset består av löpskolning, funktionell styrka och ett distanspass för den som vill. Samling vid klubblokalen där spåren börjar.

Vill man prova på att träna med klubben, så kan man göra det några gånger innan man bestämmer sig. Tisdagar kl. 18 i Skrylle och torsdagar kl. 17:45 på Lunds centrala IP.

Välkomna
hxman
1976 • Skåne
#2
15 april 2015 kl 23:03
Gilla
inspirationsdagen i påskas var mkt lyckad och just inspirerande (åtminstone för mig som egentligen inte riktigt fattat det där med tjusningen med gruppträning i stora grupper med människor man inte känner)
1956 • Lund
#3
16 april 2015 kl 13:16
Gilla
Hej hxman. Kul att du tyckte att det blev bra Annandag Påsk.

Jag är lite av ensamvarg emellanåt som gillar att springa själv men en gång, ibland två gånger, i veckan så hakar jag på intervallträningen med andra. Det blir lite mer fart och faktiskt kul att vara ett flockdjur då och då.

Och det finns alltid en grupp som passar var och en gällande fart. Och löpare i olika åldrar.

Björnstorp kommer att finnas ute i Skrylle under de närmaste helgerna några timmar då och då, så intresserade kan fråga om klubben och träning i allmänhet.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.