Löpning Träning 4 inlägg 3553 visningar

Täning efter Sthlm maraton mot Berlin maraton

Malin
1974 • Billdal
#1
4 juni 2015 - 11:03
Gilla 
Sprang Sthlm maraton i lördags och är väldigt nöjd med loppet!
Kändes lätt och hade jättekul. Enda att klaga på är ett trilskande knä från 35 km, i övrigt pigg i kroppen.
Hade tänkt bara genomföra detta och hålla mig skadefri för att förhoppningsvis göra en tid under 3:45 i Berlin. Har inte kunnat springa som jag vill i vår pga dumma hälar, men har tydligen en bra form (för att vara mig) ändå :)
Så hur lägger jag nu upp träningen mot nästa lopp, Berlin?
Ska jag hålla igång långpassen nu hela tiden, eller njutningsjogga ett tag och köra igång lite hårdare i slutet på sommaren? Vill ju inte tappa formen men heller inte dra på mig skador..
Springer gör jag ju ändå alltid, oavsett om jag har ett lopp framför mig el inte, men vill ju såklart vara mitt bästa jag i Berlin ;)
Hur gör ni andra som springer båda?
Leonard Sandin
1970 • Trångsund
#2
4 juni 2015 - 15:06
1 Gilla 
Tyckte jag tränat bra men uppenbarligen inte då jag stumnade rejält kring 30 km. Målet var att komma runt för att sedan satsa på sub4 i Berlin. Har inte bestämt mig för om jag ska revidera tidsmålet. Hur som helst jag tar det lugnt denna vecka och drar igång ett 16 veckors program nästa vecka inför Berlin. Satsar på fler långa långpass och att springa betydligt mer i den marafart jag tänkt hålla i Berlin. Lycka till!
Jens Sandahl
1969 • Sävedalen
#3
4 juni 2015 - 18:02
2 Gilla 
Jag kör lite snygglöpning under juni och drar igång med en modifierad vatiant av jogg:s maraprogram för 3 timmar.
Ulrika
1976 • Stockholm
#4
8 juli 2015 - 08:15
Gilla 
Sprang Stockholm på fyra timmar och har därefter bara slöjoggat. Kan skylla på en del: förkylning, ryggskott och blablabla. Kroppen känns tung och jag veeeet att jag borde springa långa intervaller, men motivationen tryter. Hatar intervaller. Vill bara tuffa på i mitt milspår - men på det sättet blir det knappast pb i Berlin. nu hittade jag den här tråden och kanske lite inspiration. Ska kolla jogga program f snabbare tider!
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.