Löpning Tävlingar 5 inlägg 20080 visningar

Boende IM Kalmar 2016

1965 • Umeå
#1
22 augusti 2015 - 12:44
Gilla
Jag är anmäld till Ironman Sweden 2016 och kommer att behöva bo någonstans. Om någon har ett gästrum eller något att hyra ut är jag intresserad. Passar väl bra om andra också använder denna tråd för att hitta boende i eller nära Kalmar.
1956 • PARTILLE
#2
4 september 2015 - 13:05 Redigerad 4 september 2015 - 13:07
Gilla
När jag kom ner till Kalmar tisdagen innan och checkade in på hotell Svanen fanns det bara några enstaka rum kvar och i slutet av veckan var de borta. Vi satte naturligtvis genast upp oss för nästa år och fick därmed boendet bärgat. Om Du vill ring dom och de att de sätter upp Dig på en väntelista. I december går de ut till alla som satt upp sig och frågar om de skall ha kvar sina bokningar eller inte. Då finns det ju en chans att några avbokar. Svanen var ett kanonställe. 400-500 m från växlingsområdet och vi bodde två pers där i 5 nätter för 7500 spänn. Det tycker jag verkligen var helt OK för en knapp vecka där nere under Ironmanveckan.
Alternativet är att höra på andra hotell (som Nirvana inte köpt upp). Stensö camping brukar vara poppis också med sina stugor. Det gäller att vara snabb att hugga boende när man väl anmält sig, rekommenderar inte att vänta till sista minuten.
Edit: Priset gällde hotelldelen, det finns billigare rum i vandrarhemsdelen. Mitt pris inkluderade frukost och jag kunde ha cykeln på rummet.
#3
31 januari 2016 - 20:56
Gilla
Hej!
Vi har en villa i Färjestaden som ligger med gångavstånd till havet för att kunna ta cykelfärjan Dessi över till Kalmar eller så tar det ca 12minuter med bil från huset till centrala Kalmar. Perfekt att bo på Öland för att kunna provcykla rundan på Öland eller att simma längs kusten.
Vårt hus passar perfekt för några Ironman deltagare eller en stor eller två familjer, det ligger på en återvändsgata med stor trädgård. Nära till både stränder, Ölands djurpark mm. Vi tänker oss att hyra ut huset torsdag-söndag men går självklart att diskutera om man vill hyra något extra dygn. Maila mig på: erili77@hotmail.com. mvh Erica
1965 • Umeå
#4
11 februari 2016 - 10:21
Gilla
Hej Erica,
Det där kommer någon att hugga på inom kort. Själv har jag precis fått låna en lägenhet, så jag passar.
#5
6 april 2016 - 17:40
Gilla
Hej!
Vi har också en villa i Färjestaden på Öland.
12-15 minuter med bil från huset till centrala Kalmar.

Nära till Färjestadens hamn, med caféer och restauranger samt båten dessi som går till Kalmar. Nära till stränder, Ölands köpstad och Ölands djur och nöjespark.

Huset hyrs ut torsdag-söndag.

Vi har 8-11 sovplatser, 2 badrum, 2 vardagsrum mm.
Maila gärna för mer info.
Kimsbergstrom@gmail.com

Med vänlig hälsning, Kim
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.