Löpning Kläder, Skor & Prylar 3 inlägg 2367 visningar

Ännu en fråga om gps klocka!

Karin Svensson
1965 • norrköping
#1
29 augusti 2015 - 09:27
Gilla 
Hej på er! Kör med två lite äldre Garmin klockor. Ingen håller att klara mätning av pass i skogen. Diffar ca 1,5 km på milspåret. Största tråkigheten är dock att de reagerar så sent på fart förändring. Klockorna ligger kvar runt 45 sek innan de reagerar på hastighetsökning/minskning.
Vad satsa på!!
Har aldrig tidigare tänkt på pulsbaserad träning. Tränaren på MMT passen på gymmet tror på det. Dock kräver det tydl ett stort maxpulstest för att veta!!
Vill ha en klocka med pålitlig gps, alert vid fart ändring, intervall inställningar, om puls helst då mätt från handleden.
Användbar även inomhus.

Idag lite trött på Garmin. Tacksam för lite positiva peppande förslag. Läste just om Tom Tom klocka. Erfarenhet?

Hoppas på massvis med fin feed back!
Hälsningar Karin
JB
1977 • Vendelsö
#2
29 augusti 2015 - 10:25
Gilla 
Suunto ambit r eller s. Har själv ambit 2s och är mycket nöjd. Gps är snabb på att komma igång och verkar mäta korrekt både enlig mig själv men även enligt de tester jag sett. Har ingen erfsrenhet av Tomton men är det inte de som gjorde nikes klocka som hade rykte om sig att ha dålig gps. Jag skulle satsa på suunto då du dessutom inte är nöjd med dina Gae
Garmins.
1954 • Falun
#3
29 augusti 2015 - 11:14
Gilla 
1.5 km på milspåret låter otroligt mycket oavsett vilken klocka du har. Är du säker på att milspåret då är 10 000m, de brukar de aldrig vara.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.