Löpning Skador / Rehab 2 inlägg 4632 visningar

Sjuk i 2,5 månader: Vad kan det vara?

#1
18 februari 2018 - 16:36
Gilla 
Hej!
Jag har nu varit sjuk i 2,5 månader och det vägrar gå över. med tanke på att jag är väldigt intresserad av träning är det extremt påfrestande att det aldrig ger sig.
Symtomen är konstant trötthet, vaknar med lite ont i halsen varje dag och har ofta känningar/lock för öronen. Dessutom är min kroppstemperatur någorlunda normal.
Har kollat upp det men läkare kan inte hitta något.

Frågan är då vad kan det vara eller är det någon annan som har haft något liknande?

Läkaren säger att det är virus, vilket jag också anar. men är det vanligt att det sitter i så lång tid eller kan det vara något annat som spökar.
Under denna tiden har jag däremot inte vilat konstant, utan har vid ett flertal tillfällen ansträngt kroppen, vilket självklart har påverkat.
Men om det nu är ett virus vad kan man i så fall göra för att bli av med det? t ex hjälper det att röra på sig, fast utan ansträngning?
1996 • Sandviken
#2
24 mars 2018 - 20:54
Gilla 
Jag hade en lång period där jag vaknade upp med halsont varje morgon, sjukhusbesöken gjorde ingen större nytta, men började äta vitaminer till slut vilket gjorde att besvären försvann. Jag signa upp på vitamin manager för att få någon koll på vad jag skulle behöva, men beställer numera samma saker fast på burk istället. Har inte upplevt symptomen sedan dess heller, vilket var två år sedan.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.