Enkät - Längdskidor och TV-tittande - Löpning
Löpning Längdåkning allmänt 2 inlägg 4232 visningar

Enkät - Längdskidor och TV-tittande

Malmö
#1
11 mars 2019 - 13:30
1 Gilla 
Hej,

Mitt namn är Anton och jag går sista terminen på Interaktionsdesignsprogrammet på Malmö Universitet. Som ett led i detta arbetar jag nu på min C-uppsats.
Ämnet jag har valt att skriva om är om det går att förbättra upplevelsen när man tittar på sport hemifrån, med fokus på längdskidor.

För att genomföra detta behöver jag er hjälp med att svara på en enkät, länkad nedan.
Arbetet utförs på Engelska så för att underlätta är även enkäten på Engelska.
https://sunet.artologik.net/mau/Survey/4571
Walker67
1947 • Växjö
#2
11 mars 2019 - 19:40
Gilla 
Jag har fyllt i enkäten, men har lite svårt att förstå vad man kan få ut av de frågorna. Jag skulle tex velat haft frågeställningen, vilket som kommer i första hand TV-tittandet eller egen träning och tävling. För min del går alltid egen aktivitet i första hand även om man ibland kan skjuta på träningen för att hinna se klart ett lopp. Men vasaloppet och VM-femilen missade jag helt pga deltagandet i barnbarnets födelsedagskalas, hann dock se avslutningen i Sportspegeln.
Sen kunde frågorna varit lite mer kopplade till verkligheten tex genom att man kunde fått sätta betyg på sport- och expertkommentatorerna och vilka lopp av sprint, masstart, stafetter, intervallstart osv man uppskattar mest tex hade man inte med skidskytte i alternativen, som är en mycket uppskattad TV-sport, mer än längdskidor.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.