Löpning Tävlingar & Motionslopp 8 inlägg 3287 visningar

Hur kan jag se mina egna tävlingar?

1973 • Vaxholm
#1
5 januari 2020 - 21:29 (Redigerad 5 januari 2020 - 21:29)
Gilla 
Hej,
Är rätt ny här och har letar rätt länge. Har importerat från annan site så jag har hyggligt med historik, samt lagt in sista månaden direkt här. Både träning och tävling. Så till min fråga: hur kan man se sina egna genomförda tävlingar? Har inte hitta en plats där jag har översikt på mina genomförda tävlingar. Är jag bara dålig på att leta?
1971 • Nykvarn
#2
5 januari 2020 - 22:12
Gilla 
Det vore en bra idé om alla tävlingsresultat kunde finnas på en sida. Många medlemmar lägger in det manuellt på sin profilsida men annars ligger tävlingsresultat under respektive år i träningsdagboken.
Mattias Waldebring
1975 • Strängnäs
#3
5 januari 2020 - 23:59
Gilla 
Gå till sidan där man man kan söka efter träningspass. Sen väljer man löpning, tävling och vilket tidsspann man vill ha så kommer alla tävlingar upp i en lista.
Om man loggat passen som tävling.
Vet inte hur det funkar med passen du importerat, dom måste säkert redigeras så dom loggas som tävling.
Linda Allgardsson
1973 • umeå
#4
6 januari 2020 - 00:19
Gilla 
Jag har nyligen importerat träningen från funbeat. När jag anpassade excelfilen missade jag att ändra träningstypen till Tävling (istället för t ex distans eller långpass). Fick istället manuellt leta upp alla tävlingspass o gå in o redigera dem enligt ovan. Tog en liten stund men nu syns årets tävlingar längst ner i dagboken (detaljvyn) o tidigare år kan jag söka på enligt tipsen ovan. Ok tycker jag men hade önskat (och har framfört det) en separat flik där man kommer åt alla dina lopp direkt.
1973 • Vaxholm
#5
6 januari 2020 - 10:56
Gilla 
Tack för hjälpen! Gjorde också importen från Funbeat. Så det blir att gå igenom alla tävlingar. Inte så många per år men under kanske 13 års tid.
1973 • Vaxholm
#6
6 januari 2020 - 11:11
Gilla 
PS. Men hjälpen ovanför kan jag nu logga tex löpning och skidor som tävling (tävling finns som subkategori). Och andra former som är en huvudkategori.

Men inte former som bara finns som subkategori (tex triathlon).

Känner att denna plattform är bra på många sätt, men har inte fångat upp detta med att vi användare är intresserad av tävlingar vi genomfört. Och vill lätt kunna se vad vi gjort. Oavsett inom vilken sport. Många motionärer gör många saker. Beroende på årstid och tillfälligt intresse. Vet många som sprungit lopp allt från 10 km till marathon, cyklat landsväg lopp, mtb så som cykelvasan samt deltagit i enstaka triathlon och kanske ett långlopp på skidor. Och varför inte även ett OCR lopp. Jag vill kunna lätt kunna se vad jag gjort i tävlingsform och när.
1961 • Göteborg
#7
6 januari 2020 - 11:32
Gilla 
Bild uppladdad av Erik "Tricky" Fries
Magnus, triathlon finns som huvudkategori där det går att lägga in träningsform Tävling.
1973 • Vaxholm
#8
7 januari 2020 - 01:41
Gilla 
Tack Erik! Ser det nu när jag provar att lägga in något nytt. Kanske är det något med importen från Funbeat som gör att Triathlon läggs om en underkategori, och det inte går att registrera det som tävling.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.