Löpning Träning 2 inlägg 1440 visningar

Nybörjare mot Troopr Race 2021

#1
26 januari 2021 - 19:07 (Redigerad 26 januari 2021 - 19:08)
Gilla
Hej!
Har blivit utmanad av några vänner att springa Troopr Race OCR lopp (trooprrace.se) tillsammans i augusti och igår tog vi tag i saken och anmälde oss! Har aldrig kört OCR tidigare, men sprunit en del vanliga lopp. Känns grymt kul att ha ett nytt mål att ha ett nytt lopp att sikta mot, så motivationen är på topp.

Kommit av mig lite med löpningen på senaste, men har nu kört några lugna pass som känts bra. Siktar på att träna 3-4 gånger i veckan, blandat löpning och gym.

Vänder mig nu hit för att kanske få lite tips av er lite mer erfarna OCR löpare. Har ni några tips på upplägg, träning kost, hur man håller motivationen uppe eller annat som kan vara viktigt?

Skulle också vara kul att höra om det är någon mer som också ska springa samma lopp!
Kim
Stockholm
#2
27 januari 2021 - 14:26
1 Gilla
Hej Lina! Kul, jag ska också springa Troopr Race i höst. Verkar super kul!

Följer gärna tråden med om någon har bra tips. Detta lopp är ju bara 4 km så den känns ju lite mera överkomlig. Riktigt kul med ett lopp som tävlas i lag med så då får man ju lite pepp därifrån med!

Tips för dom som är nya inom OCR och maraton och kanske inte har några vänner som delar samma intresse, står på deras hemsida, www.trooprrace.se/, att de kommer släppa en app (www.troopr.se/) där man kan hitta lagmedlemmar eller träningsvänner. Så det går ju att signa upp även fast man inte har några löparsugna vänner än!
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.