Löpning Övrigt 3 inlägg 3184 visningar

Frågor inför Springtime Training Camp Portugal

1978 • Lindome
#1
6 mars 2009 - 19:29
Gilla
Då var det snart dags. Den 5 april åker jag till Portugal med Springtime. Har några funderingar som ni tidigare resenärer kanske kan hjälpa mig med.

Finns det bankomat i närheten eller måste man ha med sig en massa kontanter?
Hur mycket kontanter behöver man ha med sig? Ska vara där i två veckor och har halvpension med i priset.
Finns det några trevliga prylar till försäljning där nere? Och är det prisvärt. Tänker främst på dom prylar man kan få testa på plats (pulskockor, stavar mm). Tar dom kort?
Är det nått mer som kostar utöver den mat som inte är inkluderar. (utflykter eller liknande).

Tack för hjälpen!
1956 • PARTILLE
#2
7 mars 2009 kl 18:28
Gilla
Jag har för mig det fanns en inne i Monte Gordo. Man man klarar sig bra på kort ändå. Bara lite mindre serveringar som vill ha cash. Det var i och för sig 2007 som vi var där.
Marie S
1969 • Alnö
#3
10 mars 2009 kl 22:09
Gilla
Jag och min man har varit där i år. Det finns bankomat några hundra meter från hotellet, men vi hade växlat pengar så det räckte. Varsin pastarätt + en öl och en juice kostade oss dagligen 20-24 euro. Sista-kvällen-med-gänget-middagen kostade 20 euro per person. Vad gäller prylar så var det bara på Runners Store vi handlade något. Jackor, tights, tröjor, sportbehåar (Craft) och skor (New Balance) är det 20 % rabatt på. Suunto-klockor 10 % och tillbehör till Suunto-klockor 25%. Allt man handlar i Runners Store-butiken faktureras: de tar inte kort eller pengar. Vill man få massage eller gå till naprapat kostar det 35 euro vilket måste betalas kontakt.
Vi åkte inte på någon utfärd, men jag är rätt säker på att det är kontakt betalning som gäller för dessa. (Båttur, tur till Lissabon o.s.v.)

Hoppas du får det bra, det hade vi!
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.