Svealand

Återhämtningsdag 16

Lördag 6 april 2024 07:18

Notering - Distans
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Fortsättning med höga pulsvärden. Klockan indikerade status = Sympatisk överträning för andra dagen i rad. Fick iaf. hyfsad sömn i natt, ca. 7 tim sammanhängande från 23:40.

Ingen fysisk aktivitet under gårdagen. Jag kände mig trött och hängig, så det blev inte ens någon kortare promenad för att uträtta de ärenden jag funderade på.

Snuvan är bättre, behöver fortfarande knappt snyta mig mer än några ggr per dag, även om jag fortfarande inte känner mig helt 100 i bihålorna. Hostar fortfarande en del, även om jag tror att det är mer sällan och lite lindrigare än då det var som värst.

Morgonens pulsvärden (medianvärden inom parentes):

Rest HR: 52 (47)
Peak HR: 73 (68)
Stand HR: 73 (64)

Det verkar mest vara pulsen i stående som avviker. Pulsen vill altså inte gå ned som den brukar göra. Efter att jag rest mig upp brukar pulsen lugna ned sig efter ett tag och gå ned igen, mot värden kring 64, men nu ligger den kvar på samma toppvärden (73) som jag får i samband med att jag reser mig från liggande.

Jag är fortfarande öm i tummen, som jag skadade på cykelturen i måndags. Jag har ingen kraft i greppet, men det mesta av svullnaden har gått ned nu under natten till idag.

Siktar på en lugn promenad idag för att hämta cykeldelar jag beställt från Tyskland vid uthämtningsstället ett par km hemifrån.

Gilla passet