Foto: Jonas Lind, Jessica Segerberg

Hur var ditt Oslo Marathon?

TävlingDet var skratt, det var gemenskap. Glädje, förväntansfullhet. Och lite förkyldnings-snörvel. Vissa av oss siktade mot marathon, andra halvmaran Vi var tillsammans. Kontorit. På väg mot Oslo.

Fredag. Ordförande Karlsson var krasslig. Jonasvar trött, som alltid (pga småbarnsförälder). Vi promenerade runt i ett soligt Oslo. Drack kaffe. Åt tacos. Vilade ut och laddade upp.

Lördag. Tävlingsdag. Mikaela var orolig. Niklas hostade och snörvlade. Skulle han verkligen springa? Och Cecilie. Redaktörn på svett.no. Hon var ju lika o-frisk hon. Men iväg stack de. Och peppade var de. Dags för marathon!

Niklas Karlsson bröt efter halvmaran. Klokt! Cecilie tog sig runt på bra tid. Hurra för henne! Jonas och Rebecka sprang halvmarathon på 1.58. Precis som de ville. Vi firade såklart alltihop!

Nu är det måndag. Vi är tillbaka på Joggkontorit. Lite piggare, gladare och stärkta av Oslo.

Hur var ditt Oslo marathon?

3 kommentarer till artikeln

A
1980 • Halmstad
#1
22 september 2014 - 16:17
Ja, vad kul det var! Härlig stämning på Aker Brygge och Rådhusplassen, bra väder, roligt att springa!
Jens Sandahl
1969 • Sävedalen
#2
22 september 2014 - 22:05
Persade med närmare 17 minuter. Är endorfinstinn fortfarande. Räcker så va?
Dag i Gullbrandsbyn
1947 • Torrskog, Bengtsfors
#3
25 september 2014 - 09:07
Mitt 20. halvmaraton. Aldri har det gått tregere. Planen var å starte på kilometertid 5:30, men ble dradd med på ca. 5:11 på de fire første kilometrene. Endte opp med en gjennomsnittskilometertid på 5:51 :-( Men, jeg stiller også til neste år!
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.