Nytt rekord och vackra kommentarer - Länge Leve Loppet

Tävling

Vi kan inte puclicera allt men här är en bråkdel...


"Intensivvårdssjuksköterskans bästa återhämtning i Covid-19 tider. Åtminstone min. 31 km igår säger egentligen vila idag men 5 km efter jobb är suverän återhämtning"

"Backe upp,  backe ner. Inte i grupp, men alla ser."


"Våren är inte inställd!"

"Dags att ta tag i att springa intervaller jag sitter ju ändå inte bakom galler.  Men hemkarantän är ju inte så kul, hoppas det tar slut till nästa jul.  Corona kan ta adjö av oss nu det tycker nog både jag och du. Så vi åter igen kan få tävla mot andra och inte bara virtuellt mot Sandra.  Men än finns ju chansen kvar liksom hoppet att persa i"

"

2 starköl till lunch var väl inte optimalt. "


 

"Kors i taket! Tänk vad sol, t-shirt och kortbyxor kan göra! Sprang exakt samma sträcka som förra Söndagen. Omväxlande härligt och svinjobbigt."

"Tredje söndagen, denna gång på bana (IFU-arena Uppsala). Kul! Med lillsonen 10 år, love!"

"Den som uppfann motvinden skulle jag vilja ta ett snack med, såhär bör det funka : motvind bort =medvind hem. Okey e vi överens om det"


"Andra helgen med länge leve loppet. Andra gången jag springer distansen på samma runda och sprang 28 sek snabbare idag...och det kändes inte lika jobbigt, WOW!!!"

"Söndagsnöjet nuförtiden!"

"Länge leve loppet -  och så även hoppet, om att min tid på en mil, under 50 blir. Med motivation av ett startbevis - kommer jag träna till varje pris, för att vid mållinjen hitta en inre peace"

"Bäbisen i magen sparkade för fullt, nästan som han eller hon sprang med mig :) men efter en kilometer verkar det som sömnen övertog och rörelserna minskade. Perfekt- mamma för träna och bäbisen sova.  En härlig runda annars i det fina väder och kroppen kändes ok, men tränat en del i veckan så vågade mig inte på längre.."

 
"Tredje rundan! Så stolt över mig själv. Och alla andra som håller andan uppe"
 
"Heja alla oss som idag tog oss ut och sprang ett lopp!!! Vi är grymma!"

"Halvminuten snabbare än förra veckan på samma tur - kan bero på att snön o isen nu tinat bort även inne i skogen. Länge leve livet !!"
 

"Hela familjen ville med idag. Bra betyg av killarna. Tredje veckan, tredje loppet! "

 

"Efter läggning av barn jag skulle sticka ut, trots att hela kroppen skrek: du är ju för fan helt slut! Men nu när vårens alla planer är cancellerade,  Behövs det ju något extra för att hålla oss motiverade.  Tack Länge leve loppet för sparken där bak, när jag kvart över åtta kände mig som tidernas vrak.  Efter 5 kilometer av asfalt, grus och svett, ropade löparmagen: nu blir det svårt att hålla tätt! När jag in på toa klev, visade klockan att ett nytt PB det blev.  Pricken över I skulle va ett par nya pjucks,  Gärna ett par snabba och lätta Brooks!"


 

"En perfekt dag att knyta på sig löparskorna och bege sig ut. Kämpa på allihopa och länge leve loppet."

 

"Efter segdragna veckor med virussviter och inställda lopp, hakade jag på trenden #längeleveloppet   Känns de skönt att äntligen kunna gasa lite igen.. med lite mer träning, sällskap och en nr-lapp kanske man krama ur tanten lite till.."

Joggar till tusen och blir inte frusen. Kommer att nå det alla vill få. Kondition på topp efter dessa lopp. 

 

"Än har ingen gett upp hoppet-tack vare Länge leve loppet! Ensamma springer vi massor av kliv, på så sätt räddar många liv."

 

"Jag älskar gemenskapen trots att den är på distans! Tillsammans håller vi motivationen uppe trots att lopp ställs in ett efter ett. Heja alla löpare!!!"


"Pollentrött och trög andning och med gårdagens backintervaller i benen. Men med strålande sol och lätt bris, första rundan barbent, i kjol och kortärmat, så blev det en härlig femkilometare i snabbare takt än förväntat. Härligt!!"

 

"Nu blickar jag framåt igen med många härliga pass på löparspåret!"

 

 

"Dagens runda resulterade i personbästa på 5km, woho! Kändes tungt i benen till en början men det slutade bra ändå. Känslan nu efteråt är fantastisk och det var ett himla härligt sätt att avsluta veckan på!"

 

"Att springa tillsammans med vår virtuella grupp är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött! :) Jag är dömd att springa, jag är fri att springa. Spring dig fri!"

 

"Äntligen nådde jag mitt mål att ta mig in i mål inom 30 minuter! Det är stort för mig!"

 

 

"Njuter av varje helg i april Kan inte sitta still. Heja Länge Leve Loppet!!"

 

"Oj, vad skönt. Nu börjar motivationen komma tillbaka."

 

 

 "Åh vilken morgon, åh vilken härlig dag. Jag känner mig så frisk och stark och så fantastiskt glad. Åh vilken känsla när drömmen var slut. Att vakna på morgonen full av vilja och av krut." 

"Med Hanna i lurarna; hon sprang en mil i Malmö. Så roligt! Nu vet jag vad mitt prattempo är, dessutom. :-) Ca 10 grader, sol, lättare blåst och exploderande vårligt."

 

"Jag tackar FHM, att vi får lämna våra hem, Att ut i naturen få söka, genom att bara få löpa."

 

Ett härligt lopp med dottern (hon var förstås snabbare än mig). Jag fick använda henne som hare, från början till slut. Ett roligt lopp så där i lagom karantän. Tack för dessa lopp de motiverar mig jättemycket
 
"En kvinna från en liten ö Kände att hon blivit för slö Hon anslöt till Länge Leve Loppet För att inte tappa hoppet Och sen till sin soffa hon sa adjö."
 
 

"Nytt PB denna söndagsmorgon! "

 

"I sällskap med många efter vägarna!"

"Tacksam över att vi i Sverige slipper karantän och får springa och träna utomhus!" 

 

"Pigga ben, solig och skön runda med varierat underlag. Stora delar sprang vi längs havet. Att dessutom få möta många löpare på rundan gav extra energi! "

 

"Utmanad av mannen o han drog första 5, sen tog jag honom. Nu håller jag tummarna för vinst här så jag kan fortsätta klå honom"

 

"En sån där underbar runda när allt flyter på, solen skiner och det går inte att låta bli att le"

 

"Länge leve loppet, hoppet och doppet! Underbart med en mil och ett bad i havet! Vilken boost! Tillsammans för en friskare värld!"

 

"Länge leve loppet! 10 kilometer. 10 av 10 proseccokorkar när läget är som det är. Ensam men tillsammans."

 

"Vädret var alldeles för bra för att inte springa! Blev en lugn mil med en värmande sol ”tillsammans” med er. Känns bra att det är fler ”där ute” 

 

"Coronadepression, brist på träningsmotivation och höga pollenhalter till trots blev det, tack vara Länge Leve Loppet, en löptur för att fira in våren."

 

En bra motivation att fortsätta träna trots inställt Göteborgsvarv! Så roligt!

"Vanligtvis är det tråkigt att springa ensam men idag hade jag ”sällskap” av alla som är med i Sverige springer"

 

"Riktigt härlig runda i solen!  Något positivt som kommit ur att jag inte längre går till gymmet är att jag hittat glädjen i löpningen."

 

"En fluga i halsen flög ner, jag blev glad att de inte var fler. Protein är ju aldrig fel, men vill ju själv välja när, inte bara att det kommer flygande där."

 

"Grymt nöjd med att komma under timmen, det va ett tag sen! Heja mig och alla andra grymma som sprungit idag!!"

 

"Årets längsta runda med löparskorna på. Solen sken och det blev riktigt varmt.  Njöt av bästa podden i öronen och fågelkvitter på slutet." 

 

"Så härligt med ett lopp för alla oavsett nivå, plats eller mål!"

 

"Dubblerade distansen från förra veckan och utmanade mig"

 

"Lopp på distans en utmärkt idé, håller modet uppe och ger livskvalité, hjälper till att inte sprida virus som belastar våra sjukhus."

 

"Första passet med en ny bekantskap. Löpning är ett bra sätt att träffa nya människor."

 

"Sunday, funday......raceday!!"

"Jag är en "lonesomerunner" som njuter bäst i mitt eget sällskap. Så att springa virtuella lopp...det är min grej.....just love it!!!"

 

"Löpning är min medicin, mitt fönster och min bästa vän. #älskalöpning TACK"

 

"Med ett maraton i sikte ökar jag sakta distansen! Känner mig stark och motiverad!"

 

"Härligt väder, härligt sällskap - bästa starten på söndagen!"

 

"Första gången jag springer en mil! Trodde inte jag hade det i mig - vilken känsla!"

 

"Såååå stolt. Tiden 3 min snabbare än för 23 veckor sedan. Mitt op knä håller. Hurra"

 

"Länge leve loppet som sker på distans. När jag tävlar hemma får jag min revansch!"

 

"Nu när ett virus sätter stopp, finner jag ändå hopp, i ett roligt virtuellt löplopp!"

 

"Hurra, äntligen söndag! #LängeLeveLoppet"

 

"Uthållighet är ordet för April."

 

"50 mils avstånd är inget som stoppar oss! 11:15 idag drog vi iväg på 10 K tillsammans men på olika platser i vårt land, VI GJORDE DET!"

1 kommentarer till artikeln

1978 • Åkersberga
#1
21 april 2020 - 07:33
Jag får rysningar på riktigt! vilken grej! Häftigt hur löpning kan förena människor!
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.