Vill du bli vår näste krönikör?

KrönikaInternet är en fantastisk uppfinning.  Plötsligt får alla chansen att tycka till, göra sin röst hörd och ta del av andra människors kunskap. Med den chansen kommer också möjligheten att nå ut med sina tankar till fler än bara familjen vid middagsbordet. Kanske har du något att säga, som skulle passa bra här på Jogg?

Det finns en sak som binder ihop alla medlemmar här på Jogg. Det är kärleken till löpning. Alla springer. Sen tar likheterna faktiskt slut, i övrigt är vi alla olika individer med olika bakgrund, mål, förutsättningar och liv. Alla medlemmars tankar, funderingar och åsikter har genom åren skapat en härligt mäktig åsiktsbank som vi kallar Forumet.

En del av alla medlemmar har tagit chansen att göra sin röst hörd lite extra. Kanske har de sprungit ett lopp de velat berätta om, kanske har de tänkt till i en samhällspolitisk fråga som är knuten till löpning, kanske har de förstått vikten av att mata sin älskade kropp med bra näring. Någonstans väcktes en tanke om att "det här, det vill jag att flera ska få ta del av!"

Vårt arkiv  vittnar om att det är många av er som tänkt till.

Eva har en fetisch många av oss kan känna igen sig i. Löparskor.  Till ett helt kompani. Här hittar ni hennes tankar om hur det blev såhär, och varför. Visst känner vi igen oss?

Magnus sprang det omtalade New York marathon 2010. Hans berättelse om loppet, tankarna och målgången påminner alla löpare om hur det faktiskt är, att kämpa sig fram, med sitt eget pannben som bäste vän, och slutföra något du kämpat länge för.

Kost är ett alltid lika kontroversiellt ämne. Ska vi äta för att träna eller träna för att äta? Eller kanske leva för att äta? Mia reder ut begreppen och delar med sig av det koncept som fungerat för henne. Och hon vet vilken näring som krävs för att orka springa riktigt långt...  


Nu har du chansen att synas som krönikör här på Jogg!

Maila din text till redaktion@jogg.se, max 2000 tecken. Bifoga även en högupplöst bild som passar till texten. Vi kan tyvärr inte garantera att alla texter publiceras. 

Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.