Är jag för lat?

Körde backpass på 2 h i lördags (gå upp, springa ner), terränglöpte igår söndag ca 2,5 h, och idag känns benen - ingenting?! WTF, tar jag i för lite eller har jag terroriserat benen att återhämta sig snabbt?

Ytterligare märklighet: vaderna känns mindre idag än t ex inför backpasset i lördags. Både mindre spända och mindre ömma... Tydligen är det hårt mot hårt som gäller för de här benen.

Idag fick de vila, mina ben, och passade på att baka knäckebröd och göra krusbärsmarmelad i present till min kollega som bjudit in mig till sin familjs hus i Vilhelmina på onsdag. Ska springa lite i fjällen som träning inför Davos, och de blir troligen de sista ordentliga passen innan det är dags att dra till Schweitz... Hua. Håller tummarna för att benen klarar av några fjällterrängpass på raken här i slutet av veckan (annars vilar jag).

Om 19 dagar är det dags. Undrar hur det kommer att gå... Sen blir det löpvila!

1 kommentarer till inlägget

1981 • Vegan Runners
#1
7 juli 2015 - 20:56
Jag tror det kommer gå bra! Benen anpassar sig ju rätt snabbt till den träning de får men byter du ut ett pass mot t.ex djupa grodhopp och utfallssteg uppför Hammarbybacken och slalom nerför kommer de garanterat signalera träningsvärk efteråt :) eller om du kör stökigare terräng så du får jobba mer i sidled. Alltid bra att chocka kroppen med nya sorters övningar just när den börjat vänja sig!
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.