Resfeber och festande grannar

Väskan är packad, mentala checklistan genomgången sisådär fjorton gånger. Pass, biljetter, insulin och diverse annat nödvändigt dubbelkollat. Lägenheten är städad, blommorna vattnade och nu ska jag försöka sova. Klockan står på 03:00, flighten går 6:15. Me vara trött ;)

Så lämpligt då att mina grannar ovanför mig bestämt att just idag är en bra dag att ha röjarfest. Kan i princip sjunga med i varje låt de spelar (och nejdå, både mina fönster och dörr ut är stängda). Just nu skrålar de:Hallå? Hallå? Varför de gör detta kan jag ej svara på.

Mina festande grannar har även haft oegenheten att fimpa ner på min balkong, vilket jag inte uppskattar särskilt mycket. För några veckor sen fick jag nog, la de fimpar jag hittade hos mig i en kopp jag tänkt slänga och ställde den utanför deras dörr. Efter det har jag faktiskt inte sett några fimpar... ;)

Klockan närmar sig 23, ska försöka sova några timmar i oväsendet, sen bär det av mot Davos!

Konstigt nog är jag inte mer nervös än så här, var betydligt mer på tårna inför maran, hur nu det kan komma sig. Vete tusan hur det kommer att gå, men förra veckans bootcamp hos kollegan kändes grymt bra. Hoppa bara jag överlever...

Var förresten tvungen att ringa mitt försäkringsbolag och kolla att jag har en försäkring som täcker detta äventyr, vore lite trist annars om det mot förmodan skulle hända något. Som tur var gäller hemförsäkringen, även om det är en tävling i högalpin terräng. :)

God natt!

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.