Solbränna och alppromenad

Ah, solbränna... Har inte fått bagaget ännu, och därmed inte solkräm och annat nödvändigt. (Ja, jag hade kunnat handla solkräm igår, men tänkte inte det.)

Idag - oerhört vackert väder, sol och några stackmoln, lite blåsigt fram till två, sen varmt varmt. Vitögda bergbana upp till 2660 m höjd, och vandrade nedåt för att acklimatisera oss till höjden. Blev en lätt och trevlig vandring, med kaffe- och lunchstopp på vägen, samt många fotopauser ;) Alperna är bra vackert!

https://instagram.com/p/5Usu8-I-FO/ (Kan inte spara ner bilderna med nya namn på paddan, därmed får det bli länkar till bilderna istället, om ingen har ett bättre sätt att dela med sig av.)

På slutet fanns valet att springa eller inte springa tillbaka till Davos, jag valde att inte göra det. Imorgon är det banbesiktning, och kommer då att vilja provspringa sträckor, plus att benen oneklogen kommer att få sitt på lördag, behöver ju inte köra slut på dem redan (även om en mil inte hade kört slut dem, men ändå...)

Håller tummarna för att bagaget kommer snart, det låter så på de som varit i kontakt med SAS. Min teori är att någon sportbutikägare i Davos har en kontakt i Köpenhamn som passar på att "tappa bort" en viss flights bagage där Swiss Alpine-deltagare är passagerare, för att ha möjlighet att sälja ordentligt denna julivecka ;)

Nu är det snart middag, tänker njuta av den, kanske kommer det lite regn eller åska så småningom, det ser nästan ut så nu.

 

 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.